12:35 05 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (220)
  276540

  Statul român face demersuri în Italia pentru a obține informații despre activitatea infracțională a lui Gheorghe Dincă în Peninsulă, existând indicii că acesta era membru al unei grupări care făcea bani din prostituție.

  BRUXELLES, 30 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Gheorghe Dincă avea conexiuni cu o grupare infracțională din Italia, așa încât cercetările s-au extins ți în această țară unde criminalul de la Caracal a stat o lungă perioadă de timp.

  Realitatea TV redă mărturia unei femei care a fost în apropierea lui Gheorghe Dincă la Bari și care a povestit cum acesta aducea tinere împreună cu ceilalți membri ai grupării.

  Fetele erau mințite că vor avea grijă de bătrâni, dar erau trimise să se prostitueze. Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă ar avea interdicție de a călca în peninsulă.

  Femeia povestește că Gheorghe Dincă își făcuse loc printre proxeneții din Bari, în Italia. Tinere românce, fără posibilități prea mari de angajare în țară, ajungeau aici cu promisiunea că vor îngriji de bătrâni.

  "Pot să vă spun ca să dați mai departe, să transmiteți mai departe ceea ce făcea el și cu prietenul lui Mihai. Mihai era din Constanța. Ăștia aduceau fete, le lua banii, le bătea. (REPORTER: De unde le aducea?) Nu știu de unde le lua... nu știu. (Erau românce?) Erau românce, sigur că da. Și erau și fete care erau prietene cu ei, pe care le chemau. Le chemau ele și pe urmă le dădeau în primire lor", a declarat femeia la Realitatea TV.

  Româncele care lucrau în Bari se temeau de Gheorghe Dincă și de un anume Mihai care conducea rețeaua de prostituție, proxenetism și trafic de persoane.

  "Era dezastru. Nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Ei erau într-un colț, dar duminica, că eram liberi, îi vedeam că stăteam toți. Că ăștia erau mafioții și ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete că ăsta aduce fete și le dă pe la italieni", a mai spus femeia.

  Autoritățile italiene ar fi emis pe numele lui Gheorghe Dincă interdicția de a intra în această țară pentru o agresiune comisă împotriva unei tinere. Dincă ar fi fost violent cu fiica unei femei cu care trăise în Italia.

   

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (220)

  Tematic

  Cumpănașu a recunoscut în fața lui Ciutacu: ”Amenințări, presiuni… și alte lucruri!”
  Vântu îl distruge pe Iohannis: ”Cretin profesionist în nesfârșita sa imbecilitate”
  Şocant: discuţia dintre polițist și Alexandra - „Nu mai ţine linia ocupată”
  Ministrul de Interne a demisionat! Șoc în Guvern și Coaliție!
  Cât de departe în timp merg crimele lui Dincă? Anchetat pentru o faptă de acum 20 de ani
  Conflict între instituții! Sindicatul Poliției cere anchetă la Parchetul General
  Mărturie din SUA despre cazul din Caracal: Aici suntem obișnuiți cu astfel de crime
  Ambasada SUA – gaz pe foc în scandalul Caracal și al suspiciunilor legate de baza Deveselu
  Tagurile:
  Italia, Gheorghe Dincă, Caracal


  Știrile Zilei