22:31 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  101320

  Cine nu crede în destin și în tragedii, este suficient să urmărească acest caz, al Alexandrei Măceșanu, cu toate ramificațiile care, iată, parcă nu se mai termină.

  BUCUREȘTI, 30 iul, Sputnik, Evan Răutu. În uluitoarele stenograme ale convorbirii între Alexandra și agentul IPJ Olt, lumea fost uimită de limbajul dur al polițistului.

  Lumea nu știe că agentul în cauză, Viorel Vasilică Florescu, și-a pierdut un copil în incendiul de la Maternitatea Giulești!

  Informația este dată de wowbiz.ro care dă și un declarație îngrozitoare a tatălui sfâșiat de durere: ”Mi-am identificat copilul după sprâncene și păr”.

  Fiica polițistului avea doar… o lună, când a murit în cumplitul incident din 2010, de la Maternitatea Giulești. Se numea Alexia Gabriela Florescu, se născuse pe 16 iulie 2010 la Slatina și ”a fost adusă la București din cauza unei malformații cardiace”, scrie sursa citată.

  ”Pe 17.08.2010, Alexia a fost primul copil care a murit în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Giulești din Capitală, acolo unde a avut loc o explozie”, scrie Wowbiz.ro

  Iată declarația, de un tragism greu de suportat:

  ”Soția a avut o sarcină cu probleme, a născut prematur. Fetița mea, Alexia-Gabriela s-a născut la 36 de săptămâni și, când a izbucnit incendiul, era la Reanimare”, spunea Florescu, ”au resuscitat-o și au transferat-o la ”Grigore Alexandrescu”.

  Dar, fără folos… ”Mi-am identificat copilul după trăsăturile feței, sprâncene și păr”.

  ”Mi-au spus că a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit. Nici n-am apucat să-mi țin copilul în brațe”, declara agentul principal pe care lumea îl blamează astăzi.

  Un singur comentariu: cine nu crede în destin și în tragedii, este suficient să urmărească acest caz, al Alexandrei Măceșanu, cu toate ramificațiile care, iată, parcă nu se mai termină.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Conflict între instituții! Sindicatul Poliției cere anchetă la Parchetul General
  Mărturie din SUA despre cazul din Caracal: Aici suntem obișnuiți cu astfel de crime
  Ambasada SUA – gaz pe foc în scandalul Caracal și al suspiciunilor legate de baza Deveselu
  Criminalul din Caracal făcea parte dintr-o rețea de prostituție din Italia
  Iohannis, după CSAT - surprinde pe toată lumea!
  STENOGRAMELE durerii: ce a vorbit Alexandra cu operatorul de la 112 înainte de a fi ucisă
  Viorica Dăncilă – implicare totală, dă o lecție lui Iohannis și criticilor de pe margine!
  Tagurile:
  polițist, 112, Alexandra Măceșanu, Caracal

  Știrile Zilei