16:53 18 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.71
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.71
  Alexandra Măceșanu

  Veste de ultimă oră - „Alexandra ar fi în viață”, poliția intervine acum!

  © Facebook / Alexandra Măceșanu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (167)
  218422

  Mai multe mesaje au venit în același timp mai multor vecini ai lui Dincă: toate spuneau că Alexandra s-ar afla în viață, fiind ținută în podul unei case.

  BUCUREȘTI, 31 iul, Sputnik, Evan Răutu. Corespondenta Antenei 3 din zona Olteniei, jurnalista Loredana Chimoiu, a transmis o știre bombă: un grup de polițiști intervine și intră într-o casă în care s-ar putea afla Alexandra!

  Informația primită de poliție este că Alexandra s-ar afla într-un pod, dintr-o casă asemănătoare cu a lui Gheorghe Dincă. Informația se bazează pe mesaje primite de mai mulți vecini!

  La prima adresă indicată NU a fost găsit nimic.

  Ciudat este că mesajele au venit cam în același timp mai multor vecini ai lui Dincă. Toate spuneau că Alexandra s-ar afla în viață, fiind ținută în podul unei case.

  Poliția a luat decizia de a verifica din poartă în poartă în zona respectivă, anunță Loredana Chimoiu.

  Update: Mesajul primit de vecini pare mai mult o farsă! ”Prima casă de la intrare, Alexandra se află în pod, salvați-o”. Mesajul a fost trimis vecinilor… pe Facebook, transmite jurnalista Loredana Chimoiu. Polițiștii au intervenit în forță dar nu au găsit nimic. Căutările continuă.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (167)
  Tagurile:
  Caracal, Alexandra Măceșanu


  Știrile Zilei