12:54 17 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.17
 • USD17.68
 • RUB0.28
 • RON4.02
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)
  42110

  Șeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, care urma să fie pus la dispoziție și demis, și-a depus cerere de pensionare. El fusese demis, dar numai verbal, de ministrul Nicolae Mirea.

  BRUXELLES, 1 august - Sputnik, Daniela Porovăț. Sarabanda pedepselor în batjocură ale celor vinovați de întârzierea intervenției în cazul din Caracal a ajuns la absurd. Procurorul care a blocat intervenția în locuința lui Gheorghe Dincă măcar s-a ales cu o suspendare.

  În schimb, Nicolae Mirea, unul dintre şefii de Poliţie implicaţi în cazul Alexandrei, a decis să iasă la pensie, iar decizia devine efectivă din 5 august. De la această dată, pentru meritele sale deosebite în apărarea siguranței publice, Mirea va mânca pensie de la statul român!

  Potrivit unor surse din poliţie, pe numele său a fost declanşată de urgenţă procedura cercetării prealabile şi urma punerea la dispoziţie, iar apoi demiterea. Numai că cercetarea prealabilă putea să dureze şi câteva săptămâni. Așa că Mirea a profitat de ocazie și a ieșit la pensie ca orice om al muncii cinstit care și-a făcut datoria față de țară și acum poate dormi liniștit.

  Inițial, fostul ministru de interne, Nicolae Moga anunțase demiterea șefului poliției Caracal, însă doar verbal, iar Moga a preferat, desigur, pensionarea.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)

  Tematic

  Statistica groazei: România, pe primul loc în Europa la traficul de persoane
  Unii părinți, patronatele din turism și Dăncilă fac praf învățământul
  112: linia telefonică mortală
  Adrian Năstase, radiografia dramei din Caracal: miza este controlul STS!
  Are legătură cu scandalul din Caracal vizita fulger a ambasadorului SUA la Guvern?
  Procurorul vinovat de întârzierea intervenției din Caracal a fost suspendat
  Tagurile:
  Pensie, polițist, poliția


  Știrile Zilei