05:46 21 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.59
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (227)
  33853321

  Evident, ”protecția” de care scrie Alex Cumpănașu nu e numai în România - ci și în statele respective - și tot la nivel înalt!

  BUCUREȘTI, 1 aug, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Am scris în repetate rânduri – preluând diverse surse – că scandalul de la Caracal trimite direct la legături cu străinătatea. Că e vorba de fete (adolescente!) pentru Deveselu sau pentru Occident, un fapt e clar: persistența uneia sau mai mult rețele de trafic și prostituție, în ciuda dezvăluirilor presei, încă de acum câțiva ani!

  Ieri seară, Alex Cumpănașu – controversatul dar curajosul unchi al dispărutei Alexandra, arunca o primă bombă: legături cu Anglia.

  ”Am rămas mut, am rămas absolut uluit - omul acesta (Dincă) are un partener - e un clan mai mare”, a declarat Cumpănașu. ”Domnul acesta (”partenerul”) - e în Anglia”.

  Sorina Matei și alți ziariști prezentau date despre fostul ginere al lui Dincă, un milionar italian decedat în februarie 2019, anchetat pentru spălare de bani, deținere de arme și muniții – și alte probleme.

  ”Dragi români, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJAT!!”, a scris acum puțin timp Cumpănașu. ”NU este un singuratic psihopat. Este parte din rețele de trafic de minore!!!!”.

  Și, atenție: ”Are complici în mai multe țări europene - și multă protecție din România”.

  ”ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 ȚĂRI unde monstrul împreună cu posibil familia lui a răpit și trimis fete sărace”, scrie Cumpănașu.

  Deci, unul dintre cei mai informați ONG-ști din țară, amic cu ambasadori, diplomați și oameni din servicii formulează o acuzație clară față de rețele din două state de prim rang al Europei.

  Evident, ”multa protecție” de care scrie Cumpănașu nu e numai în România  - ci și în statele respective. Și tot la nivel înalt – fiindcă nu vorbim de o simplă trimitere de prostituate, ci de trafic cu minore! Ori, așa ceva costă mult, sunt implcații majore – mai ales că sunt fete dintr-o țară UE, nu dintr-o zonă ”bananieră”!

  Iar Alex Cumpănașu – ”Ambasador România” – știe ce implicații sunt aici. Așa cum a scris Sputnik, vizita lui Hand Klemm la Fifor, noul interimar de la Interne, arată că scandal pune pe jar partenerii strategici și pe cei europeni!

  Vorba lui Cumpănașu – „nu numai Italia și Marea Britanie” – poate însemna probleme mari pentru România, dacă nu e tratat serios cazul! Adică adevărul scos la lumină, nu compromisuri care vor duce la un periculos cerc vicios al șantajului european.

  Asta în condițiile în care, nota bene, Alex Cumpănașu are Dreptate – și demonstrează că are și nebunia să se bată cu oricine pentru ea!

  ”Vă rog ajutați-mă să punem presiune pe toate instituțiile să o găsească!”, scrie disperat Cumpănașu. ”VĂ ROG. MOR CU EI DE GÂT. Trimiteți vă rog mesaje către toate instituțiile și persoanele din România care pot face dreptate. #112vreausatraiesc”.

  Alexandru Cumpănașu a postat și o poză ”a unui complice dovedit al acestuia (Dincă) cu orice risc – pentru că anchetatorii nu acționează transparent”.

  ”Daca știți info despre acest individ vă rog dați-ne info!!!!!!”, transmite Cumpănașu pe pagina de Facebook.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (227)

  Tematic

  Pleșoianu, fulminant: “Tot ce spune Cumpănașu e perfect adevărat, trebuie zburați urgent!”
  Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri șoc despre chinul nepoatei sale
  Cumpănașu, în forță peste autorități! ”Bătălie personală cu un sistem infect și ticălos”
  Dramatic! Cumpănașu regretă că i-a apărat pe procurorii care i-au lăsat nepoata să moară
  Cazul Caracal explodează! Cumpănașu acuză: Macron, implicat într-o Achiziție mare a STS
  Cumpănașu a recunoscut în fața lui Ciutacu: ”Amenințări, presiuni… și alte lucruri!”
  Campanie anti-Cumpănașu: “candidat la președinție” – oamenii lui Iohannis îl atacă
  Cumpănașu lovește în acoperirea cazului! Un ”clan” și țări europene pe harta scandalului
  Tagurile:
  Caracal, Alexandru Cumpănașu

  Știrile Zilei