08:49 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  8783142

  A fost solicitată implicarea FBI în cazul crimelor din Caracal, ceea ce confirmă informațiile Sputnik că americanii de la Deveselu apar și ei în scandal.

  BRUXELLES, 2 august - Sputnik, Daniela Porovăț. Informația că în cazul crimelor de la Caracal s-a solicitat implicarea Poliției Federale Americane (FBI) a fost publicată de știripesurse, iar presa locală și națională preluată de Sputnik a afirmat de la începutul scandalului că rețele de prostituție din zonă au dus și ar putea duce și la soldații americani de la Deveselu.

  Anchetatorii români nu ar avea neapărată nevoie de expertiza FBI, dar scandalul stă să bubuie în curte la americani, pentru că în zona Oltului este un adevărat cuib de rețele de interlopi care se ocupă cu traficul de carne vie de care ar putea beneficia și soldații americani, spune știripesurse.

  Astfel, precizează publicația, specialiștii FBI ar fi fost chemați pentru că în apropiere se află și baza de la Deveselu și este posibil ca în cazul în care ancheta merge spre destructurarea unor rețele de traficanți de carne vie să aflăm că militarii americani s-au dedulcit la ”comorile” din România.

  Sputnik a prezentat aceste suspiciuni și dezvăluiri ale presei române încă de la începutul scandalului din Caracal, dar presa aservită a lansat acuzații de ”propagandă”. Iată că și restul publicațiilor ajung să recunoască implicarea americană și faptul că FBI se implică de teama consecințelor faptului că soldații americani au ”beneficiat” de prostituția din zonă.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Presupusul criminal, suspect de trafic de persoane pentru soldații NATO de la Deveselu
  Consultant politic, despre traficul de carne vie pentru militarii NATO de la Deveselu
  Ambasada SUA – gaz pe foc în scandalul Caracal și al suspiciunilor legate de baza Deveselu
  Ana Birchall – dispariția cea mai suspectă din cazul Caracal! Atitudine șocantă!
  “Radu Tudor face spume” pe pagina lui Ciutacu. Motivul:”Rețele de păsărici pentru aliați”
  Tagurile:
  FBI, Caracal, Deveselu

  Știrile Zilei