13:03 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (213)
  1775110

  ”Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur, ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatării sexuale a fetelor”

  BUCUREȘTI, 5 aug - Sputnik, Evan Răutu. După interviu șocant dat de o femeie ce susține că ar fi cunoscut activitatea rețelei din Italia a lui Dincă și a ”asociaților” acestuia, Alex Cumpănașu, unchiul Alexandrei și vectorul mobilizării naționale în acest caz cumplit, a transmis un mesaj dur:

  ”În această seară s-a confirmat faptul că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!”, scrie Cumpănașu, care subliniază – ”lucru pe care l-am susținut de la început cu legături în Bari, chiar daca autoritățile încercau să mă convingă că sunt nebun și monstrul este doar un psihopat”.

  Acum câteva zile, Cumpănașu a dezvăluit existența unui ”complice” al lui Gheorghe Dincă – iar în interviul prezentat de Antena 3 a fost confirmată această versiune. ”Mărturia femeii căreia i se cerea taxa de protecție și care era forțată să se prostitueze de către monstrul Dincă și complicele rețelei Mihai Zamfir nu mai lasă loc pentru interpretări”.

  ”Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur, ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatării sexuale a fetelor”, scrie Cumpănașu.

  Iar mesajul furibund din final este un adevărat legământ pe care cunoscutul activist civic îl face:

  ”ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU - ȘI NU MĂ LAS PÂNĂ NU SE AFLĂ TOT și nu plătesc toți complicii - indiferent unde se află în statul român”, a scris după miezul nopții Alex Cumpănașu pe Facebook. https://www.facebook.com/presedintecnmr/

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (213)

  Tematic

  Alexandru Cumpănaşu a fost ameninţat cu moartea - „S-au folosit mijloace de intimidare”
  Propunerea excepțională care dă peste cap totul! Alexandra învinge Sistemul
  Lazarus l-a distrus pe Băsescu, l-a lovit cu ”fetele sechestrate și livrate americanilor”
  Tagurile:
  procurori, judecători, Poliție, complice, Caracal, Alexandru Cumpănaşu


  Știrile Zilei