18:24 14 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.52
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.72
  Alexandru Cumpănașu

  Declaraţii bombă: Cineva a luat-o pe Alexandra din casa "monstrului" –cine sunt complicii

  © Facebook / Alexandru Cumpănașu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (203)
  103270

  Unchiul Alexandrei face noi declaraţii bombă. El contrazice autorităţile, argumentând de ce nu acceptă varianta „criminal singuratic în serie”. Cumpănaşu spune că cineva a preluat-o pe Alexandra din casa criminalului.

  BUCUREŞTI, 8 aug – Sputnik, Doina Crainic. Alexandru Cumpănaşu a spus că monstrul din Caracal nu avea cum să se ducă şi să se întoarcă în 45 de minute de la Craiova, unde a mers să-şi încarce cartela de telefon, şi că cineva a preluat-o pe Alexandra din casa acestuia cât timp a fost plecat.

  „Eu am trăit în Caracal. Ca să mergi de la Dobrosloveni sau de la Caracal unde era el, până la Slatina sau Craiova, să-ţi încarci cartela, să te urci în maşină şi să te întorci îţi ia o oră şi jumătate. Eu am văzut delay-ul de 45 de minute. Cine a intrat în curte? Cine a preluat-o pe Alexandra?”, a declarat Cumpănaşu la postul România TV

  Potrivit preşedintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, monstrul încearcă să dirijeze ancheta spre varianta „criminal în serie”, pentru a fi încheiat cazul. Însă sunt multe semne de întrebare la care nu s-a răspuns, iar din caz reiese complicitatea unor persoane de la nivel înalt.

  „Noi am venit cu zeci de exemple. Complicitatea procurorului, care timp de 19 ore – eu nu mai cred în incompenţă – nu a aplicat niciuna dintre procedurile de identificare a persoanei care a răpit-o pe Alexandra. Avem apoi complicitatea Poliţiei, căutarea Alexandrei prin interlopi. Avem atât de multe motive să ne îndoim de tot ce s-a întâmplat încât în afară de infracţiune de omor anchetată acum ... am cerut în scris procurorului general să se investigheze această reţea, aceste clanuri, aceste reţele din Olt”, a spus Alexandru Cumpănaşu.

  Apoi s-a referit la singurele probe care arată că Alexandra a fost în incinta criminalului, şi anume, inelul şi lănţişorul fetei, care sunt din argint şi care au fost găsite întregi în butoi, deşi ar fi trebuit să se topească dacă povestea cu incinerarea spusă de Dincă ar fi adevărată.

  „Păi dacă erau din argint ... nu s-au topit? Că vărul meu a găsit întregi bijuteriile, puţin afumate. Deci, ori le-a aruncat acolo, ori e extrem de slab şi nu ştie ce face – dar nu pare deloc asta – şi şi-a pus probele Alexandrei acolo. Ori a ars-o direct cu ele şi bijuteriile s-ua topit. Nu are cum să mă convingă cineva”, a afirmat Cumpănaşu.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (203)

  Tematic

  Cristoiu, teorie nouă la Caracal: ”Dacă tragi de UN FIR, se deșiră tot puloverul statului”
  Floriana Jucan intervine în investigația de la Caracal, le bagă multora mințile în cap!
  Crimele din Caracal: Se fac noi percheziții în pădure și la locuința lui Dincă
  Rețele pentru americani? Detalii inedite legate de Deveselu, prețuri în Caracal și… Natașa
  Cine îi trimitea bani criminalului din Caracal?
  Șocant! Au fost găsite alte urme de oase omenești în zona casei criminalului din Caracal
  Tagurile:
  Alexandru Cumpănașu, Caracal


  Știrile Zilei