05:14 21 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.59
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Acțiunea de protest pe 10 august la București (64)
  93230

  În condițiile unui dispozitiv exploziv exista un mare pericol ca un incident să se soldeze cu victime - de asemenea, chiar și producerea panicii ar pune în mare pericol pe cei prezenți.

  BUCUREȘTI, 10 aug - Sputnik, E.R. Acum puțin timp s-a primit un apel de urgență la 112 prin care poliția a fost informată că într-o mașină din perimetrul Pieței Victoria s-ar afla ”obiecte suspecte”.

  Suspiciunea lua în calcul opțiunea cea mai gravă - că în autoutilitara respectivă ar exista un dispozitiv exploziv.

  Polițiștii de la serviciul special pirotehnic au verificat mașina – dar în condițiile în care au fost huiduiți de manifestanți care s-au suit și pe mașină.

  Reprezentanții Poliției Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că ”o persoană a sunat la 112 pentru a anunța că într-o mașină din perimetrul Pieței Victoria s-ar afla obiecte suspecte”.

  Protestatarii au huiduit și au strigat că e vorba de o diversiune având ca scop deturnarea manifestației.

  Reamintim că în piață sunt peste 1000 de persoane – iar în condițiile unui dispozitiv exploziv exista un mare pericol ca un incident să se soldeze cu victime. De asemenea, chiar și producerea panicii ar pune în mare pericol pe cei prezenți.

  Update:

  În autoutilitară au fost găsite lumânări groase, ambalate în plastic – poliția crede că forma acestora l-ar fi putut înșela pe cel care a sunat la 112.

  Тема:
  Acțiunea de protest pe 10 august la București (64)

  Tematic

  Klaus Iohannis a spus dacă va merge la protestul din Piaţa Victoriei
  Tagurile:
  diasporă, Poliţie, incident, Piaţa Victoriei, Miting

  Știrile Zilei