04:44 15 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  2502 0 0

  Un accident cumplit a avut loc joi seara, în localitatea Lipova, judeţul Arad. O femeie cu un copil traversau regulamentar pe o trecere de pietoni şi au fost loviţi de un autotren.

  BUCUREŞTI, 16 aug – Sputnik, Doina Crainic. Accidentul a avut loc joi seara în jurul orei 19:50, în localitatea Lipova, din judeţul Arad. O femeie de 32 de ani şi un copil de 6 ani au fost loviţi de un TIR în timp ce traversau Drumului Național 7 pe trecerea de pietoni, din apropierea Mănăstirii Maria Radna, potrivit Info Trafic 24.

  Şoferul TIR-ului are 39 de ani, fiind din Bucureşti, şi circula din direcția Arad spre Deva. Din nefericire, copilul de 6 ani a murit, iar femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad. Mama copilului ajunsă la fața locului se află în stare de șoc.

  Potrivit primelor informaţii, femeia şi copilul au traversat printr-un loc unde ar fi trebuit să existe o trecere de pietoni, însă această trecere nu era trasată și pe asfalt din pricina renovării recente a șoselei. Cu toate acestea, există indicatoare rutiere care atenționează că există o trecere pentru pietoni.

  Captură Info Trafic 24
  Captură Info Trafic 24

  Tematic

  Tragedie: accident mortal - o maşină a intrat sub roţile unui TIR – Video, Foto
  Accident groaznic, impact frontal: 3 morţi şi doi răniţi (FOTO)
  Accident rar, celebra Mocăniță a deraiat, sunt victime – 200 de persoane implicate!
  Tagurile:
  tir, Accident, femeie, Copil


  Știrile Zilei