01:16 19 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.68
 • RUB0.27
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Accident la Reșița - 18 august 2019

  Accident cumplit în ziua nunţii: BMW transformat într-un morman de fiare – IMAGINI şocante

  © Facebook / Info Trafic Ro/UE
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  341410

  Ieri seara, în Reşiţa, un mire a dorit să mai facă o tură, cu un BMW frumos, prin centrul civic al oraşului, înainte de nuntă, însă a fost implicat într-un accident violent. Din maşină nu a mai rămas decât un morman de fiare. Tânărul a supravieţuit miraculos. În ce stare se află.

  BUCUREŞTI, 18 aug – Sputnik, Doina Crainic. Mirele, un tânăr de aproximativ 30-35 de ani, a dorit să mai facă o tură cu maşina prin centrul civic al oraşului, înainte de nuntă.

  Din cauza vitezei prea mari, a pierdut controlul volanului, intrând într-o bordură, apoi într-un stâlp de susținere al unei stații de autobuz, care a căzut peste mașină, potrivit Info Trafic Ro UE. Mireasa se afla într-o mașină care venea din spate.

  Din fericire, în staţie nu se aflau călători la acel moment. Mirele a suferit numeroase contuzii: cap spart, mână ruptă şi traumatisme la coloană. Testul pentru alcool a arătat că tânărul nu consumase băuturi alcoolice înainte. După impact, acul vitezometrului indica 110 kilometri pe oră, însă martorii spun că viteza li s-a părut mult mai mare.

  După starea în care a fost adus bolidul – un morman de fiare –, se poate spune că tânărul, care a supravieţuit în mod miraculos, s-a născut a doua oară.

  Tematic

  Accident teribil: femeie şi copil striviți de un TIR pe trecere – FOTO cu impact emoţional
  Alt accident teribil: o autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism – 5 victime (Video)
  Accident şocant: cum a decis un tânăr să-și încheie socotelile cu viața – VIDEO, FOTO


  Știrile Zilei