06:09 26 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.77
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Crima de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, Buzău (11)
  55810

  Mama criminalui de la Buzău rupe tăcerea și afirmă că aflat din internet de tragedia de la Spitalul de Psihiatrie. Cine este bărbatul.

  BUCUREȘTI, 18 aug – Sputnik. Mama criminalului care a fost autorul unui masacrul la Spitalul de Psihiatrie din Buzău spune afirmă că nu a fost anunțată de poliție și a aflat de tragedie din internet.

  "Am aflat prin internet că el ar fi ucis niște bărbați acolo. Ieri a fost băiatul cel mic acolo, băiatul cel mare, a vorbit cu el, au mâncat covrigi cu toții, au râs. Peste noapte, ce s-a întâmplat nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. De acolo venea foarte bine, nu aveam probleme cu el. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe, poliție, reprezentanții comunei", a declarat mama atacatorului, citată de portalul wowbiz.ro.

  Potrivit Știrilor Kanal D, bărbatul fusese și anterior internat. E vorba de Bogdan Lungu, de 38 de ani, care nu era căsătorit, nu era angajat și activa în calitate de zilier.

  Miercuri bărbatul fusese la cules pepeni, iar după ce a consumat băuturi alcoolice, a făcut o criză, motiv pentru care a fost dus la spital.

  Reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat internat la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca din cauza un sevraj etilic, a ucis cu un stativ pentru perfuzii patru persoane. Alte nouă au fost rănite. În momentul atacului, victimele erau sedate, motiv pentru care nu erau în stare să opună rezistență.

  La intervenția poliției, bărbatul a opus rezistență și a fost imobilizat.

  Potrivit ultimelor informații, cele nouă persoane, care s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale, au fost transportate la București.

  Тема:
  Crima de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, Buzău (11)

  Tematic

  Măcel la un spital de neuropsihiatrie - morţi şi răniţi!
  Masacrul de la spital: noi detalii şocante-„A trebuit să moară oameni pentru a fi crezuţi”
  Tagurile:
  Spitalul Săpoca, Spital, criminal, Buzău

  Știrile Zilei