19:49 17 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.60
 • USD17.75
 • RUB0.28
 • RON4.14
 • UAH0.72
  Poliția

  Câte victime sunt, de fapt, la Săpoca. Demisie răsunătoare la spital

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Crima de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, Buzău (10)
  151 0 0

  Sorina Pintea a anunțat că directorul Spitalului Săpoca a demisionat după prezentarea raportului anchetei efectuate de Ministerul Sănătății.

  BUCUREȘTI, 19 aug – Sputnik, Georgiana Arsene. Apar informații noi în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, acolo unde un pacient a omorât patru persoane internate și a rănit nouă.

  Potrivit unor informații de ultim moment, făcute publice de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, încă o persoană a decedat. Este vorba despre un al cincilea pacient care fusese internat la Spitalul de Urgență Floreasca.

  ”Este o pacientă în vârstă de 88 de ani, se afla în salonul 207, era o persoană cu multiple comorbidități. A făcut un stop cardio-respirator noaptea trecută și a decedat”, a declarat Pintea, potrivit antena3.ro

  Demnitarul a precizat că a propus întrunirea Comisiei de Disciplină care este în ”ordinea firească a lucrurilor”.

  Mai mult, Pintea a precizat că a purtat discuții cu aparținătorii victimelor, dar că nu le-a spus să facă plângeri penale împotriva spitalului. Totuși, demnitarul a menționat că este convinsă de faptul că vor fi sfătuiți și vor face aceste plângeri.

  De asemenea, directorul spitalului Săpoca a demisionat din funcție. Pintea spune că l-a propus interimar pe directorul financiar.

  Тема:
  Crima de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, Buzău (10)
  Tagurile:
  Demisie


  Știrile Zilei