01:16 19 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.68
 • RUB0.27
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Luiza Melencu

  INML – anunț care dă peste cap totul în cazurile Alexandra și Luiza! Iese un mare scandal!

  © Facebook / Dispăruți din România
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (167)
  145783

  INML confirmă suspiciunile lui Alexandru Cumpănașu, care se arăta uluit de repeziciunea cu care ar fi apărut rezultatele testelor ADN – și a declarat că NU crede că sunt reale.

  BUCUREȘTI, 20 aug, Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, Institutul Naţional de Medicină Legală a făcut un anunț uluitor: va relua testele ADN în cazurile Luiza şi Alexandra!

  Anunțul vine după ce ministrul Justiției, premierul și alte oficialități au transmis condoleanțe familiilor în baza unor așa zise ”rezultate” al ”testelor” ADN sau ”antropologice”. Deci, un scandal major se profilează!

  De unde apare însă această decizie. Iată detaliile de până la ora aceasta.

  Conform anunțului oficial al celor de la INML, experţii instituției fac ”mai multe activităţi specifice” în sensul verificărilor datelor preliminare, aceasta , la solicitarea DIICOT, conform Antena 3.

  ”La acest moment, INML ”Mina Minovici” Bucureşti, prin experţii săi, la solicitarea organelor de urmărire penală, efectuează activităţi specifice de medicină legală în cazul mediatizat de la Caracal”, a transmis către MEDIAFAX de directorul INML, George Curcă.

  Și, atenție la mesajul care incriminează pe toți cei care au prezentat concluzii pornind de la ”date INML” – în primul rând pe ministrul Justiției:

  ”Contrar unor afirmaţii care au apărut în spaţiul public, INML Mina Minovici Bucureşti nu a emis comunicate, ci a intocmit rapoarte de expertiză conform procedurilor legale”, se arată în mesajul directorului INML.

  Specialiștii INML continuă efectuarea testelor și procedurilor fizico-chimice antropologice asupra fragmentelor osoase, dar și ”un proces de reeșantionare și de reluare a analizelor ADN, proces care va continua, chiar dacă materialul osos avut la dispoziție este în stare avansată de degradare”, explică directorul Curcă.

  Sâmbătă, procurorii DIICOT au consemnat că specialiştii INML ”nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă”, transmite sursa citată.

  În acest fel, INML confirmă suspiciunile lui Alexandru Cumpănașu, care se arăta uluit de repeziciunea cu care ar fi apărut rezultatele testelor ADN – și a declarat că NU crede că sunt reale.

  Aceeași neîncredere, dar și acuzații la adresa ministrului Justiției au adus mulți investigatori de presă.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (167)


  Știrile Zilei