05:00 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  118280

  ”Nu mă las până nu se face curățenie când în țara în care ni se vând gogoși, țara asta în care polițiști sunt capi de rețele interlope, unde interlopii pun polițiști, pun parlamentari”

  BUCUREȘTI, 26 aug, Sputnik, Evan Răutu. ”Nu mai am încredere în procurorii de caz, dosar penal pe numele INML ȘI MULTE ALTELE”, scrie Alexandru Cumpănașu, prefațând un mesaj video incendiar!

  În mesajul transmis acum puțin timp, Cumpănașu acuză poliția și parchetul de ascunderea unor date din dosar, inclusiv a unor percheziții din locații apropiate de casa lui Dincă.

  ”Ticăloșii din parchet și din poliție au ascuns aceste lucruri”, declară Cumpănașu, arătând că unele ”percheziții nu sunt menționate”, inclusiv unele la care a participat tatăl Alexandrei.

  Cumpănașu a făcut plângere penală contra INML, pentru multele nereguli – dar scoate la iveală o cifră uluitoare: ”Peste 80% din rezultatele INML sunt contestate în instanță”.

  Mai mult, Cumpănașu anunță că a obținut promisiunea procurorului general Bogdan Licu că se va deschide un dosar penal pentru clanurile interlope din județul Olt, dar și din zone în care acestea au conexiuni.

  ”Nu va mai exista nicio scuză că nu există legături între Dincă și clanurile interlope”, arată Cumpănașu – ”procurorul general m-a asigurat că se va deschide un dosar despre clanurile interlope din Olt”.

  Cumpănașu face o adevărată declarație de război cu clanurile, un mesaj pur și simplu răscolitor!

  ”Dacă am spus că mor cu ei de gât, mor cu ei de gât – România nu mai poate tolera așa ceva! Noi nu mai putem tolera așa ceva, să ne ia copiii să-și satisfacă nevoile de demenți!”, a declarat Cumpănașu.

  Unchiul Alexandrei recunoaște că, din păcate, nu a aflat prea multe despre nepoata sa, dar ”Am scos la suprafață mizeria”.

  ”Îmi pun speranța în Interpol. Nu mă las până nu se face curățenie când în țara în care ni se vând gogoși, țara asta în care polițiști sunt capi de rețele interlope, unde interlopii pun polițiști, pun parlamentari”, a declarat Cumpănașu.

  Urmăriți mesajul său, cu adevărat fulminant, incendiar! Cele 30 de minute merită – sunt strigătul de luptă al unui om disperat, revoltat și hotărât!

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Știrile Zilei