16:48 18 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.71
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.71
  Alexandra Macesanu

  Caracal: mărturii cutremurătoare ale mamei Alexandrei – de ce refuză declararea decesului

  © Facebook / Alexandra Macesanu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (167)
  221880

  Părinţii Alexandrei Măceşanu au mers joi la sediul DIICOT, unde au fost somaţi să aducă buletinul fetei pentru declararea decesului. Ei însă refuză să predea cartea de identitate. Mama Alexandrei povesteşte ce s-a întâmplat imediat după răpirea fetei.

  BUCUREŞTI, 5 sept – Sputnik, Doina Crainic. Părinţii Alexandrei refuză să predea cartea de identitate a fetei, fiind convinşi că Alexandra trăieşte şi dorind să se facă o contraexpertiză.

  Ei nu cred că fata a putut fi arsă în acel butoi şi vor probe concrete care să dovedească faptul că fata lor e moartă. Se tem că dacă va fi declarat decesul, ancheta se va închide şi nu se va mai cerceta pista reţelor de trafic de persoane.

  „Nu suntem lămuriţi că fata a murit în butoi. Nu sunt probe suficiente. Ne legăm de o mică speranţă. (...) Problele sunt dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele. Concret, nu ştim dacă antropologic toate oasele erau din corpul ei (…) Eu cred că a fost răpită, dar din casa aia a luat-o altcineva. Susţin cu tărie că a luat-o cineva de acolo”, a declarat mama Alexandrei într-un interviu la România TV

  De asemenea, ea a povestit ce s-a întâmplat imediat după răpirea Alexandrei, spunând ca a sunat telefonul soţului ei, iar persoana care a sunat le-a zis că au plecat la mare şi că urmează să meargă în Anglia pentru a face bani.

  „Şi am zis cum să pleci cu copilul meu să faci bani când eşti mai bătrân decât mine? Mi-a zis mamă soacra. I-am zis că e mai bătrân decât mine şi am încheiat. Poliţia zice că şi-a făcut datoria. Dacă şi-o făceau, copilul era lânga noi”, a declarat îndurerată femeia.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (167)

  Tematic

  Martor rupe tăcerea în cazul Caracal. Ce fel de fete erau racolate
  Răsturnare în dosarul Caracal: fiica lui Dincă atacă în Justiție – cerere incredibilă!
  Bombă în Cazul Caracal: implicarea unor ”cetățeni STRĂINI” – CONFIRMATĂ!
  Tagurile:
  Alexandra Măceșanu, Caracal


  Știrile Zilei