13:33 17 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.47
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.70
  Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

  Dramatic! Deținut, scrisoare-șoc către mama Luizei: ce e cu fata

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (198)
  932 0 0

  Un deținut aflat în penitenciarul Craiova i-a transmis mamei Luizei Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Caracal, o scrisoare cu informații șoc.

  BUCUREȘTI, 6 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. În scrisoare, expeditorul i-a explicat mamei Luizei că el garantează cu viața faptul că fata nu este moartă.

  ”Vă rog, fiți tari și optimiste! Încă de la început vă pot spune să stați liniștite și să nu vă mai gândiți că Luiza este decedată. Nu este decedată și o să vină și ziua aia frumoasă când veți fi toate la masă”, a scris deținutul.

  Acesta a jurat că fata va fi găsită, avantajul fiind că Luiza este în viață.

  ”Aș avea mai multe de spus, draga mea, dar nu pot”, a continuat deținutul

  Sursa citată a precizat că el este în pușcărie, dar că este originar din Caracal. Gestul său de a trimite această scrisoare a fost explicat prin faptul că el a văzut-o pe mama Luizei, împreună cu bunicul fetei la Antena 1 și a fost impresionat de durerea răvășitoare care se citea pe chipurile rudelor fetei.

  Deținutul a explicat că a avut o prietenie mai îndepărtată cu Gheorghe Dincă și că nu îi place ce le-a făcut acesta Luizei.

  ”Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el, că îi mai vindeam cabluri de cupru, bormașini și aparate de sudură și m-am mai dus la el prin curte. O ştiu şi pe fie-sa Daniela, dar ultima dată când am fost pe acolo era în 2014. Vă rog din sufletul meu să nu vă mai consumaţi şi nu vă mai gândiţi că e moartă. Vă rog, nu mă băgaţi pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar aşteptaţi”, a scris bărbatul.

  El a adăugat că Luiza va veni acasă.

  Scrisoarea unui deținut primită de mama Luizei
  Scrisoarea unui deținut primită de mama Luizei
  Scrisoarea unui deținut primită de mama Luizei
  Scrisoarea unui deținut primită de mama Luizei
  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (198)
  Tagurile:
  Luiza Melencu, Scrisoare, Caracal, Deținut


  Știrile Zilei