22:26 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  507 0 0

  Totul s-a întâmplat în această dimineață, în localitatea Balș, județul Olt, după ce o persoană neidentificată a furat geanta cu banii.

  BUCUREȘTI, 9 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. Atacatorul avea fața acoperită. Polițiștii fac acum cercetări, în încercarea de prindere a făptașului.

  În momentul producerii jafului, unul din angajații Poștei a fost agresat. Ulterior, omul a ajuns la spital, el necesitând îngrijiri medicale.

  Reprezentanții Poliției Județene Olt spun că polițiștii au fost sesizați în această dimineață prin serviciul unic de urgență 112 despre faptul că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violență, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit, informează profit.ro

  Mașina era parcată în fața unui oficiu poștal. Polițiștii nu cunosc, deocamdată, suma care a fost sustrasă.

  Sursa citată menționează că polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale au mers imediat la fața locului și fac cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și a identificării celui care a jefuit mașina de Poștă.

  Tagurile:
  Poșta română, Jaf


  Știrile Zilei