17:27 20 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Domestic violence

  Cutremurător: Copil a sunat la 112 ameninţând că se sinucide – abuzată sexual de tată

  © Fotolia / Warren Goldswain
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  133 0 0

  Caz cutremurător: o fată de 17 ani a sunat la Asociaţia Telefonul Copilului ameninţând că îşi va lua viaţa, nemaisuportând abuzurile la care era supusă de tatăl ei adoptiv. Cum a fost găsită de poliţie şi în ce stare era.

  BUCUREŞTI, 13 sept – Sputnik, Doina Crainic. Fata de 17 ani din Bucureşti a sunat joi seara la Asociaţia Telefonul Copilului şi a spus a că fost abuzată sexual timp de şase ani de tatăl adoptiv, ameninţând că se sinucide. Ea se afla într-o stare precară de sănătate, consumase alcool şi luase pastile.

  Poliţiştii au reuşit să o găsească la 45 de minute după apel. Potrivit poliţiştilor, un psiholog de la Asociaţia Telefonul Copilului a reuşit să menţină legătura telefonică cu fata, timp în care a fost anunţată Poliţia.

  Au fost mobilizate mai multe echipe, iar doi poliţişti s-au deplasat în call center, de unde au transmis detalii echipelor din teren.

  Primind sprijin operativ din partea Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au identificată o primă adresă, de unde au fost obţinute date cu privire la imobilul unde se putea afla fata. Astfel, s-a ajuns la un bloc situat pe raza sectorului 4.

  „Au fost efectuate verificări în imobil, iar poliţiştii din teren au identificat o adresă, posibil cea unde s-ar fi aflat fata care a sunat la Telefonul Copilului. Au bătut cu putere în uşă, moment în care cei aflaţi în call center le-au confirmat că este locaţia corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în uşă. Nu a fost necesară pătrunderea în forţă pentru că tânăra a deschis”, a precizat Poliţia Capitalei.

  Aceasta a adăugat că fata era conştientă, însă somnolentă şi într-o stare de sănătate precară. A fost transportată cu ambulanţa la spital, unde a rămas în grija medicilor.

  În acţiunea de căutarea au fost angrenaţi poliţişti din 3 sectoare ale capitalei, întreaga operaţiune fiind finalizată în aproximativ 45 de minute.

  Tematic

  Actrița din „Maria, Mirabela”: droguri, accident rutier, viol și moarte în singurătate
  Viol chiar în Inspectoratul de Poliție: Victima – o minoră, violatorul – polițist
  (VIDEO) Greu de imaginat: Tânără torturată și abuzată sexual 10 ani în Italia
  Tagurile:
  Copii abuzați, 112


  Știrile Zilei