17:18 20 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Imagine simbol

  Anunţ important de la ministrul Muncii - „Pensionarii nu merită acest tratament”

  © Sputnik / Игорь Зарембо
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  78 0 0

  Ministrul Muncii Marius Budăi a afirmat într-o conferinţă de presă că politicienii din opoziţie „panichează” inutil pensionarii. Ce a mai anunţat ministrul Muncii.

  BUCUREŞTI, 13 sept – Sputnik, Doina Crainic. Marius Budăi a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că pensionarii nu merită să fie „panicaţi” de politicienii din opoziţie şi că toţi îşi vor primi în continuare pensiile.

  „I-am propus domnului preşedinte (...) să facem un exerciţiu practic împreună. Să aleagă orice colţ din ţara asta (…), să mergem în casă la pensionari sau poate chiar la un pensionar singur şi să îl întrebăm dacă pensia lui este mică şi ne va spune cu siguranţă că este mică, pentru că pensiile în România încă sunt mici în marea lor majoritate şi avem foarte mult de lucru aici. Şi domnul preşedinte să le spună, cu sarcasmul dumnealui, că de mâine nu o să o mai plătim nici pe aia. Tare aş vrea să accepte această provocare şi să facem acest exerciţiu”, a afirmat ministrul Muncii, care a adăugat că pensionarii „nu merită acest tratament”.

  De asemenea, el a dat asigurări că îşi va îndeplini promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală din 2016, şi anume dublarea valorii punctului de pensie, lucru care „se va întâmpla”.

  Tematic

  Ministrul Muncii, anunț șoc: aproape un milion de pensii, în pericol
  Pensii și salarii: mesaj ferm al ministrului Muncii pentru români
  Ultima oră: Vești bune pentru românii cu pensii mici
  Tagurile:
  Ministrul Muncii, Pensionari


  Știrile Zilei