17:22 20 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

  Reconstituirea crimelor de la Caracal: familia este șocată!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)
  182 0 0

  Familia Alexandrei Măceșanu a fost anunțată că luni și marți va avea loc reconstituirea presupuselor crime făcute Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

  BUCUREȘTI, 13 septembrie - Sputnik, Marius Holdean. „Familia mea doar ce a fost anunțată de către procurori că luni și marți va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlinește 16 ani”, a scris pe Facebook unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu.

  ”Nu știu dacă vor include și EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi. Este macabru, trist, oribil dar dacă abia la solicitarea noastră vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit să-l faca înainte de a termina Cercetarea la Fața Locului”, a mai spus Cumpănașu.

  Unchiul Alexandrei a atras atenția că ”Dacă nu va include acest experiment atunci această reconstituire nu valorează nimic!” și a mărturisit că ”Oricum ar fi mă simt mâhnit și trist după atâtea zile de neputință a procurorilor și polițiștilor!”

  Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină "la ocazie". În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce joi Alexandra a sunat de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. După ce inițial a negat că le cunoaște pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)

  Tematic

  Dramatic! Deținut, scrisoare-șoc către mama Luizei: ce e cu fata
  Incredibil! Iohannis atacă PSD în fața copiilor la deschiderea anului școlar!
  Cumpănaşu, după ieşirea din spital: noi dezvăluiri-şoc în cazul Caracal
  Oficial: procurorul Popescu de la Caracal şi trei poliţişti, sub urmărire penală – motive
  Incredibil! Familia lui Gheorghe Dincă ar putea fi implicată în traficul de carne vie
  Statul paralel și supravegherea în masă, atacate la CCR de către Avocatul Poporului
  Tagurile:
  Luiza Melencu, Alexandra Măceșanu, Caracal


  Știrile Zilei