17:20 20 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Alexandra Macesanu

  Dezvăluire incredibilă: Înregistrările de la 112 cu Alexandra au dispărut din dosar

  © Facebook / Alexandra Macesanu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)
  23330

  Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a făcut dezvăluiri incredibile cu privire la dosarul Alexandrei Măceșanu. El a spus că dosarul e „total incomplet”

  BUCUREŞTI, 13 sept – Sputnik, Doina Crainic. Potrivit avocatului Tonel Pop, la dosarul Alexandrei Măceșanu a fost găsit un plic sigilat în care trebuia să fie CD-ul cu înregistrările apelurilor Alexandrei la 112, însă plicul era gol.

  După trei ore şi ceva de căutări, au găsit CD-ul – însă avocatul nu crede că este cel original –, iar în urma ascultării acestuia, avocatul a constatat că „transcriptul nu coincide cu înregistrarea în puncte esențiale, vitale”.

  „Din ceea ce am ascultat acolo, se pare că situația este total alta decât cea care a fost relatată și scoasă în evidență în presă. Nu o să vă pot spune exact despre ce e vorba, dar pot să vă spun că transcriptul nu coincide cu înregistrarea în puncte esențiale, vitale. Nici nu sunt redate cum s-a ieșit în presă cu tot ceea ce este acolo. Relevă o altă situație de fapt și alte cu incidente infracționale, inclusiv de acoperire a polițiștilor și a celor care au avut ancheta inițială”, a declarat Tonel Pop azi după-amiază, în faţa presei.

  El se întreabă „cine a pus un plic sigilat și gol la dosar?”, adăugând că dosarul e „total incomplet, nu e nimic din ce s-a găsit la lizieră, nu are planșe foto, video, nimic”.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)

  Tematic

  Oficial: procurorul Popescu de la Caracal şi trei poliţişti, sub urmărire penală – motive
  Incredibil! Familia lui Gheorghe Dincă ar putea fi implicată în traficul de carne vie
  Statul paralel și supravegherea în masă, atacate la CCR de către Avocatul Poporului
  Reconstituirea crimelor de la Caracal: familia este șocată!
  Tagurile:
  112, Caracal, Alexandra Măceșanu


  Știrile Zilei