07:08 20 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

  Lovitură de teatru în cazul Caracal! Familia Alexandrei - mutare neașteptată! 

  © AFP 2019 / BOGDAN DANESCU
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  378930

  După tot spectacolul oferit de DIICOT cu reconstituirea modului în care Dincă le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza și ar fi distrus urmele, astăzi – o nouă mutare schimbă datele!

  BUCUREȘTI, 18 sept - Sputnik, Evan Răutu. După tot spectacolul oferit de DIICOT cu reconstituirea modului în care Dincă le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza și ar fi distrus urmele, astăzi – o nouă mutare schimbă datele!

  Mai exact, acum puțin timp, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a depus la DIICOT o solicitare. Prin acest document, avocatul cere procurorilor să se facă verificări privind ”posibile locații” în care s-ar putea află Alexandra.

  Conform RTV, această solicitare ar fi survenit după ce mai multe persoane ar fi spus familiei că Alexandra ar fi în viață!

  Astfel, părinții Alexandrei răstoarnă toate teoriile DIICOT, dar și declarațiile lui Gheorghe Dincă și consideră că fiica lor NU e moartă!

  Ultima oră

  Conform Antena 3, ultimele teste INML arată că rămășițele găsite la liziera pădurii NU ar aparține Luizei. Deci, în acest caz, încă o declarație a lui Dincă s-ar dovedi falsă!  Știrile Zilei