12:40 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  2408 0 0

  Imagini video cutremurătoare de la locul unui accident au fost publicate pe rețelele de socializare, fiind vorba de un TIR care a a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, șoferii cărora au murit în urma impactului.

  BUCUREȘTI, 19 sept - Sputnik. După ce doi conducători auto au oprit mașinile pe banda de urgență a autostrăzii A1 pe sensul Ilia-Deva, încercând să remedieze o problemă la unul dintre vehicule, au fost loviți de un TIR, impactul fiind fatal pentru ei.

  "Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa", informează IPJ Hunedoara, potrivit Info Trafic 24.

  Din primele cercetări, conducătorul de autotren circula pe banda 1 și a acrosat două autovehicule oprite pe banda de urgență. Cei doi conducători auto morți în accident erau ambii din județul Buzău. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platformă, alte autoturisme. 

  Cei doi bărbaţi se aflau în afara unei camionete cu o rulotă remorcată și a unei dubițe cu trailer. Pompierii au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului.  Știrile Zilei