20:08 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Topor

  Bărbat cu un topor într-un microbuz care transporta copii – VIDEO ce dă fiori

  CC0 / Pixabay / markusspiske
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  55 0 0

  Într-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost filmat un bărbat cu un topor în mână coborând dintr-un microbuz destinat transportului elevilor. Imaginile au devenit virale pe reţelele sociale, dar şi în presă. Autorităţile locale au deschis o anchetă.

  BUCUREŞTI, 19 sept – Sputnik, Doina Crainic. Cineva a distribuit pe o reţea de socializare un video în care se vede cum un bărbat cu un topor în mână coboară dintr-un microbuz destinat transportului elevilor.

  Incidentul a avut loc în comuna bistriţeană Nimigea, iar în urma reacţiilor apărute în mediul online, s-au sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Bistriţa-Năsăud, precum şi conducerea şcolii.

  Şefa IŞJ Bistriţa-Năsăud, Camelia Tabără, a declarat joi, pentru Agerpres, că fapta reprezintă o încălcare a regulamentului de folosinţă a microbuzului şcolar şi că şoferul riscă, din acest motiv, să fie sancţionat.

  Aceasta a menţionat că bărbatul venea la primărie să taie lemnele pentru primărie, iar şoferul a intrat în cercetare disciplinară, fiind deschisă o anchetă.

  Cel care a filmat susţine că bărbatul a circulat toată săptămâna cu microbuzul şcolar ţinând toporul în mână, însă Camelia Tabără a spus că aşteaptă raportul scris din partea directorului şcolii, pentru a se putea pronunţa.

  „Eu nu cred decât ce îmi spune directorul, eu nu am făcut investigaţia, dar acolo avem un director foarte serios, care mi-a spus că a întrebat copiii şi că numai ieri s-a întâmplat. Acum, o să ne facă un raport, o să stea de vorbă şi cu părinţii copiilor, dar asta îmi spune directorul. Deocamdată, în scris nu am primit, el trebuie să îşi termine ancheta, să întrebe pe toată lumea care a fost implicată”, a declarat inspectorul şcolar general.

  Tematic

  Liviu Pop acuză existenţa „cozilor de topor" în Ministerul Educaţiei
  Crapă și răbdarea țăranului moldovean: A decis să pună mâna pe topor
  Imagini incendiare: O blondă focoasă a distrus o mașină de lux cu un topor - Video
  Le vine să pună mâna pe topor: Probleme grave în viticultură
  Tagurile:
  Toporul


  Știrile Zilei