05:11 19 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

  Exploziv: Gheorghe Dincă, parte din „rețeaua Bari”? Dezvăluirile lui Cumpănașu

  © AFP 2019 / BOGDAN DANESCU
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (199)
  66970

  Cazul Caracal scoate la iveală amănunte cumplite despre existența unor adevărate rețele de proxenetism, care scoteau fete din țară și le duceau peste graniță, unde erau silite să presteze cea mai veche meserie din lume.

  BUCUREȘTI, 22 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a dat detalii despre ”Rețeaua Bari”, cea din care ar face parte și Gheorghe Dincă.

  Această filieră ar porni, potrivit lui Cumpănașu, din România, iar Italia ar fi țara de tranzit, de unde ajungeau, ulterior, în Spania, Tunisia, în țările arabe sau pe Coasta de Azur, în zone precum Nisa și Monaco.

  În țara de tranzit, Italia, se făcuseră un fel de centre de acomodare, unde fetele erau duse, bătute, amenințate, torturate ca să întrețină relații sexuale.

  Asta era ”pregătirea” lor, înainte să fie duse mai departe.

  Conform informațiilor prezentate de Cumpănașu, prostituatele erau puse să păzească aceste fete noi, răpite din România sau Republica Moldova. Ele ar fi denunțat totul autorităților din Italia și au ajuns să intre într-un program de protecția martorilor, informează bugetul.ro

  Interesant este că, printre procurorii italieni s-ar fi aflat și un spion și așa a aflat un traficant de carne vie din România că a fost denunțat de o prostituată. Mai mult, acesta a aflat și cine este cea care l-a ”dat în gât”, așa că, atunci când a ieșit din închisoare, a mers fix la barul unde era angajată tânăra.

  A răpit-o și, sub amenințarea că o arde de vie, a obligat-o din nou să se prostitueze.

  Fetele noi care urmau să fie obligate să se prostitueze erau numite ”transporturi de cafea nouă”, iar la serviciile traficanților apelau chiar și arabii.

  Tinerele erau luate din Bari și duse pe ambarcațiuni de lux.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (199)
  Tagurile:
  Gheorghe Dincă, Caracal, prostituate, România


  Știrile Zilei