17:38 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.71
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  80 0 0

  Sfârșit tragic pentru un american din statul Louisiana, aflat în vacanță în Tanzania, care s-a înecat în timp ce încerca să își ceară iubita în căsătorie sub apă.

  BUCUREȘTI, 22 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. Steven Weber nu se gândea că ziua în care își va cere iubita, pe Kenesha Antoine, de nevastă va fi ultima din viața sa.

  Bărbatul a vrut ca această zi să fie una memorabilă pentru femeie, așa că s-a gândit să îi facă propunerea sub apă, având un mesaj scris pe mână și un inel.

  "Nu pot să îmi ţin respiraţia suficient de mult ca să îţi spun tot ce iubesc la tine. Dar...tot ce iubesc la tine, iubesc mai mult în fiecare zi", scrie în mesajul afişat de bărbat şi surprins de iubita s-a într-o înregistrare video

  Femeia a anunțat, într-o postare de pe Facebook, că iubitul său nu a reușit să se întoarcă la suprafață. Weber s-a înecat la scurt timp după cererea în căsătorie.

  Autoritățile au spus că investighează cazul, iar Departamentul de Stat american a confirmat faptul că un cetățean SUA a murit în Tanzania. Nu a oferit, însă, mai multe detalii.

  Departamentul de Stat a precizat că va oferi asistența consulară necesară.

  Tematic

  Iubita lui Mazăre spune tot despre nuntă – ce pregătiri a făcut
  Tragediile Diasporei: a sărit în lac sub privirile iubitei, dar nu a revenit la suprafață
  Chirilă și-a ieșit din minți: Scandal monstru, iubita artistului, martor
  Un bărbat a șocat România: ce i-a făcut iubitei e greu de imaginat!
  Tagurile:
  Căsătorie

  Știrile Zilei