02:45 28 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.49
 • USD17.68
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  138470

  Noi indicii că ar fi o operațiune organizată! Olanda avea toate motivele și mai ales obligația de a anunța România despre Johannes Visscher Joop

  BUCUREȘTI, 23 sept - Sputnik, Evan Răutu. În primul rând, pentru înțelegerea acestor date este necesară parcurgerea articolului anterior – în care formulam o primă concluzie – Olanda pare vinovată din cel puțin un punct de vedere – și o a doua – e posibil ca asasinul să fi fost… lichidat, prin… ”sinucidere”.

  De ce? Pentru că ar fi putut face parte dintr-o rețea!

  Acum, noile date spun că sunt câteva persoane care ar apărea în mai multe ”călătorii” ale olandezului. Cel puțin două dintre ele sunt români – și se află în atenția poliției române.

  © Photo : Captură Ecran: Antena 3
  Olandezul ar fi avut doi complici

  Deci, vorbim de o rețea – și în acest caz s-a dorit ca olandezul care a fost identificat… a trebuit să dispară?

  Conform IGPR, polițiștii din România ”nu dețin, în prezent, date privind motivele care l-au făcut pe criminalul Adrianei să recurgă la acest gest”.

  De asemenea, șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a precizat că suspectul avea antecedente, în Olanda, pentru agresiune sexuală, violență, viol și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

  Deci, Olanda avea toate motivele și mai ales obligația de a anunța România despre  Johannes Visscher Joop.

  În fine, un amănunt nu lipsit de importanță este că primarul din localitatea Gura Suții, Dinu Constantin, dă detalii despre mașina închiriată asasin – ar fi fost foarte greu de identificat, deoarece a trecut prin două firme, iar de aici la persoane private.

  Deci, un nou indiciu că ar fi o operațiune organizată!

  Să nu uităm că asemenea dezaxați sunt folosiți la diverse combinații mafiote – sau ale unor servicii private. Sunt cărăuși, dar și executori, curățitori… Dezaxații sunt folosiți pentru că mărturia lor, în cazul în care sunt prinși nu poate fi folosită – iar în cazul unei ”sinucideri”, nu e nevoie de prea multe motive.

  Pe de altă parte, dezaxații prezintă acest risc: au ieșiri ”în decor”, de tip pedofilie, crime, perversiuni demente…

  O informație șocantă de ultimă oră: o fetiță de aceeași vârstă cu cea din Dâmbovița a dispărut din București la scurt timp după ce olandezul a venit în România.

  Tematic

  Cazul Dâmbovița: fetița e moartă, olandezul suspect, de negăsit
  S-a aflat tot! Ce a făcut olandezul suspect de crimă în România
  Ultima oră: ”Criminalul olandez... s-a sinucis!”
  Cazul criminalului sinucigaș se complică! Olanda, vinovată - o posibilă concluzie!
  Ingrid Mocanu și Răzvan Dumitrescu fac praf Olanda! Revanșă după ”lecțiile lor de 2 bani” 
  Tagurile:
  Olanda


  Știrile Zilei