12:39 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  1063561

  „Cine a răpit-o pe Alexandra și unde a fost dusă? Răspuns la această întrebare îl dă Alexandru Cumpănașu într-o intervenție LIVE pe Facebook de vineri seară.

  CHIȘINĂU, 28 sept - Sputnik. Alexandru Cumpănașu a promis aseară să vorbească „despre noi probe în cazul dispariției Alexandrei - îngerul României, despre un alt clan politic cu nume și date concrete, dar și pentru a afla SECRETUL de la Tulcea..., cât și despre alte clanuri politice județene!”, ceea ce a și făcut într-o intervenție emoționantă live pe pagina sa de Facebook și apoi plasată și pe Youtube.

  Cumpănașu a făcut următoarea dezvăluire incendară despre dispariția fetelor de la Caracal, Alexandra și Luiza - ar fi fost transportate în Bolzano, Italia:

  „Pe 27 iulie, un apropiat al unei călăuze specializate în transportul victimelor rețelelor de prostituție din Italia a asistat la un transfer al unei tinere dintr-un autoturism care o aducea din România, Alexandra. Într-o dubă utilitară care urma să o transporte la o destinație din sudul peninsulei, unde urma să fie ascunsă de eventualele controale ale poliției și a carabinierilor. GT este barman și lucrează într-un local frecventat de indivizi dubioși, unii dintre ei proxeneți care își plasează fetele în zonele de atracție turistică. Cel mai important element al dezvăluirilor aflate de investigatori din echipa mea este că pe harta de tranzit a rețelelor de trafic de persoane din Italia apare o localitate despre care niciun trust de presă din România nu a aflat adevărul despre Alexandra, trebuie să-l aflăm noi. Cel mai important moment al dezvăluirilor aflate de investigatorii din echipa mea este că pe harta de tranzit a rețelelor de trafic de persoane din Italia apare o localitate - BOLZANO, oraș în care a avut loc transferul victimei. Asta e localitatea unde a fost dusă Alexandra”.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  Tagurile:
  Alexandru Cumpănaşu, Italia, Caracal, Alexandra Măceșanu, Luiza Melencu

  Știrile Zilei