09:17 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  79551

  De ce nu au acceptat DIICOT și ”partenerul” FBI cerința deloc ieșită din comun a familiei Luizei – ca noile probe să fie recoltate DUPĂ ce sunt publicate rezultatele cercetărilor FBI asupra oaselor găsite!?

  BUCUREȘTI, 28 sept - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, Monica Melencu, mama Luizei, făcut o declarație care aruncă o acuzație asupra justiției.

  După ce ieri, familia Luizei s-a opus cu vehemență cererii DIICOT ca Monicăi Melencu să-i fie recoltate noi probe de ADN, azi, femeia a declarat că cedează în fața presiunilor sistemului.

  ”Am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București, pentru că nu am posibilități”, a spus Monica Melencu. ”În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistem și trebuie să cedăm la acest moment”, a declarat mama Luizei.

  Este, fără îndoială, una dintre ele mai acuzatoare declarații la adresa sistemului de Justiție românesc! Practic, o familie traumatizată – victimă a sistemului care nu a reușit să-i protejeze fiica – este ”convinsă” cu forța, nu prin dialog și explicații oferite de profesioniști. 

  Mai mult, DIICOT nu a răspuns ci a respins cerința deloc ieșită din comun a familiei – ca probele să fie recoltate DUPĂ ce sunt publicate rezultatele cercetărilor FBI asupra oaselor găsite! De ce nu acceptă DIICOT și ”partenerul” FBI asta? Ce ascund, ce îi împiedică?

  Suspiciunea familiei este că s-ar putea ”planta” noile mostre ADN peste oase, stabilind astfel artificial că ar fi ale Luizei. Suspiciunea NU este lipsită de logică, dat fiind lipsa explicațiilor ”sistemului” în privința funcționării rețelelor la Caracal, în ciuda prezenței acolo a serviciilor secrete, din cauza protejării bazei militare din învecinatul Deveselu.

  Tendința de ignorare – și chiar de ascundere! - a activității rețelelor de prostituție și trafic de persoane pare evidentă, deci e firesc să existe suspiciuni mari. Reamintim că unii dintre cei mai importanți jurnaliști de investigații au manifestat asemenea suspiciuni și s-au manifestat puternic în spațiul public.

  Tematic

  Jandarmii au intrat cu forța peste familia Luizei! Mama fetei a leșinat
  MAI, reacție uluitoare după incidentele teribile cu familia Luizei Melencu
  INML – anunț care dă peste cap totul în cazurile Alexandra și Luiza! Iese un mare scandal!
  DIICOT: Gheorghe Dincă a recunoscut că a incinerat-o și pe Luiza Melencu
  Tagurile:
  Sistem, Luiza Melencu


  Știrile Zilei