14:46 20 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.50
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (213)
  37140

  Monica Melencu: ”Ei merg pe o singură pistă, nu cred că domnii anchetatori au judecat bine... am fost tratați ca ultimii oameni!”

  BUCUREȘTI, 30 sept - Sputnik, Evan Răutu. Aseară târziu, în direct la ”Sinteza zilei”, bunicul Luizei Melencu a dezvăluit că a primit mai multe mesaje pe telefon care par a fi trimise de nepoata sa dispărută.

  Conform celor observate, mesajele au fost primite în zile ale săptămânii și la ore diferite - în cele șase luni de la dispariția Luizei.

  Bunicul a încercat să apeleze numărul Luizei, dar telefonul acesteia era închis. De asemenea, tot la Antena 3, bunicul Luizei a declarat că procurorii nu u confirmat oficial informație din presă că telefonul ar fi fost reperat în zona Arad, unde ar locui unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă.

  Iată și o imagine cu mesajul primit pe telefon de bunicul Luizei:

   

   

  Mesaj primit de bunicul Luizei
  © Photo : Antena 3
  Mesaj primit de bunicul Luizei

  ”Apare acolo pe bandă 'Luiza', numărul de telefon și ora la care sunt emise aceste mesaje. Azi noapte am primit ultimul mesaj”, a declarat bunicul Luizei, la ediția specială ”Sinteza zilei”.

   

  Pe de altă parte, mama Luizei Melencu a mărturisit din nou neîncrederea în procurori.

  ”Nu am încredere, cred că acești domni procurori încearcă să mușamalizeze cazul”, spune Monica Melencu, argumentând logic: ”Ce s-a făcut până acum, ce probe s-au găsit?”

  Monica Melencu spune clar: ”Ei merg pe o singură pistă, dar eu nu am niciun indiciu că fiica mea este moartă”.

  ”Nu am încredere, dar am fost determinată să accept prelevarea probelor”, spune mama Luizei. ”Am decis să fiu de acord cu prelevarea probelor ADN la insistențele avocatului Tonel Pop. Am pus acele condiții, să fie de față Tonel Pop, să ne pună la dispoziție o mașină”

  Iar concluzia Monicăi Melencu e împărtășită de mulți jurnaliști și de simpli cetățeni: ”Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine... am fost tratați ca ultimii oameni!”.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (213)
  Tagurile:
  Luiza Melencu, Alexandru Cumpănaşu, Caracal


  Știrile Zilei