03:26 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Alexandra Măceșanu

  Mutare EXTREMĂ a familiei Alexandrei – schimbare radicală în ancheta oficială!

  © Facebook / Alexandra Măceșanu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (206)
  1643100

  De ce face familia Alexandrei acest gest extrem? Pentru că, în urma ”respingerilor solicitărilor de audieri și a zecilor de probe respinse”, au ajuns la concluzia că este singura soluție

  BUCUREȘTI, 2 oct - Sputnik, Evan Răutu. Demisia lui Felix Bănilă nu va schimba cu absolut nimic cursul anchetei, anunță Alexandru Cumpănașu care acuză sistemul că ”dorește îngroparea fetelor și a cazului Caracal, pentru că îi deranjează toate dezvăluirile noastre despre MAFIA cu care sunt complici”.

  Dar mutarea bombă pe care am aflat-o în această seară aparține familiei Alexandrei: recuzarea procurorilor DIICOT

  ”Împreună cu părinții Alexandrei, prin avocatul meu, am solicitat RECUZAREA PROCURORILOR DIICOT care se ocupă, incompetent, de instrumentarea dosarului Caracal!”, anunță tot Cumpănașu.

  De ce face familia Alexandrei acest gest extrem? Pentru că, în urma ”respingerilor solicitărilor de audieri și a zecilor de probe respinse”, au ajuns la concluzia că ”recuzarea acestora (procurorilor DIICOT) este singura soluție pentru a continua ancheta și a nu-i lăsa să o îngroape!”.

  Cumpănașu promite că va detalia acest demers într-o transmisie live, care are loc acum pe pagina sa de Facebook, cu link mai jos.  

  ”Dar, cel mai important lucru va fi faptul că voi reda o discuție despre Alexandra dintre investigatorii mei și un MEMBRU AL REȚELEI!”, anunță Cumpănașu, care spune că sunt „informații BOMBĂ, pe care toți românii patrioți trebuie să le știe, de la complicități la nivel înalt, la informații vitale pe care le dețin anumite persoane DIN ȚARĂ!”

  În plus, Cumpănașu dezvăluie că ”ieri și astăzi” a primit ”ENORM de multe date de la echipa mea care se ocupă de investigarea rețelelor de trafic de persoane”.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (206)


  Știrile Zilei