23:09 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Alexandru Cumpănașu și Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu

  Exploziv: Familia Măceșanu cere recuzarea procurorilor printre care se află șefa DIICOT!

  © Facebook / Alexandru Cumpănașu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (206)
  15220

  Avocatul familiei Dincă a depus, astăzi, la Parchetul General, o cerere de recuzare a procurorilor DIICOT din cazul Caracal.

  BUCUREȘTI, 4 oct - Sputnik, Marius Holdean. Familia Alexandrei Măceșanu, ca și unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu, consideră că Alexandra nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă, ci e victima traficului de carne vie. Aici, familia a intrat în contradicție totală cu procurorii DIICOT și cu instituțiile statului care au declarat-o moartă.

  Avocatul familiei a cerut în repetate rânduri audierea mai multor martori, dar și reaudierea familie lui Dincă vizavi de trafic de carne vie, însă cererile au fost refuzate de procurori. De aici și solicitarea familiei Măceșanu ca procurorii de caz să fie recuzați. Mai mult, avocatul familiei susține că procurorii DIICOT sunt vinovați de favorizarea infractorilor.

  Surpriza este că, printre cei vizați de solicitarea de recuzare se numără și noua șefă a DIICOT, Giorgiana Hossu, adjuncta șefului demisionar Felix Bănilă, care a preluat conducerea instituției după plecarea acestuia.

  Așadar, un scandal la nivel înalt, de vreme ce șefa interimară a DIICOT este ea însăși vizată de solicitarea de recuzare și este bănuită de familia Măceșanu că ar fi implicată în mușamalizarea cazului din Caracal.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (206)
  Tagurile:
  Alexandra Măceșanu, DIICOT


  Știrile Zilei