12:19 25 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Tragedia Colectiv: Filmul evenimentelor, imagini dramatice (28)
  43710

  Raed Arafat, fondatorul SMURD, susține că nu știa de existența filmării apărute astăzi în presă  despre Colectiv și că nu se pune problema ca aceasta să fi fost ascunsă de ochii publicului.

  BUCUREȘTI, 24 oct - Sputnik, Marius Holdean. "Domnul Tolontan era în mare agitație astăzi că cineva i-ar fi spus că eu am în posesie un filmuleț despre intervenția la Colectiv la mine, de care nu sștia lumea. Chiar m-a întrebat de un ofițer care mi-ar fi adus filmulețul pe un CD”, a declarat Arafat după apariția filmului care arată un comportament neprofesionist al celor de la SMURD.

  Arafat spune că ar fi verificat întrebându-l pe respectivul ofițer dacă i-a lăsat cândva un filmuleț și că a primit un răspuns negativ.

   ”Ce este trist însă este faptul că, din dorința de rating și de a ieși în față, unii jurnaliști sunt dispuși să folosească sentimentele și durerea unor părinți ca să-și deservească interesul propriu și al instituției pe care o reprezintă și a eventualilor sponsori care stau în spatele articolelor de denigrare pe care le publică, mai ales în preajma datei de 30 Octombrie", a criticat Arafat jurnaliștii care au lansat subiectul.

  Тема:
  Tragedia Colectiv: Filmul evenimentelor, imagini dramatice (28)
  Tagurile:
  film, Colectiv, Raed Arafat


  Știrile Zilei