10:06 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Bebeluş

  Povestea tragică a unei tinere de 19 ani care abia născuse – ucidere din culpă

  © CC0 / Pixabay / Pexels
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  17110

  O tânără de 19 ani care abia născuse la Spitalul Judeţean Brăila s-a stins la scurt timp, acuzând dureri îngrozitoare. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, medicii ar putea fi vinovaţi.

  BUCUREŞTI, 8 nov – Sputnik, Doina Crainic. În urmă cu o lună, Ana Maria Păduraru, de 19 ani, a născut la maternitatea din Brăila o fetiţă sănătoasă, însă ulterior tânăra a început să se simtă rău, iniţial spunând că o doare un picior.

  A fost chemată salvarea, care a dus-o pe lăuză la Spitalul Judeţean Brăila, unde a primit un tratament cu antiinflamatoare şi a fost trimisă acasă. Însă doua zi fata nu se mai putea mişca şi spunea că are dureri îngrozitoare, iar familia a chemat din nou salvarea, potrivit România TV.

  La spital, medicii ar fi spus că tânăra are meningită. Din păcate, organismul tinerei a cedat.

  Rudele spun însă că au cerut efectuarea unei necropsii din care ar fi reieşit că tânăra a murit din cauza unei septicemii, pentru că la naştere, în urmă cu o lună, medicii nu ar fi îndepărtat întreaga placentă.

  Poliţiştii brăileni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, directorul spitalului a anunţat că a solicitat comisiei de analize decese intraspitaceliceşti din cadrul unităţii medicale analiza acestui caz.  Știrile Zilei