23:31 31 Mai 2020
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.63
 • RUB0.25
 • RON4.01
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  9520

  Stare de alertă în Timiș, după ce o adolescentă, în vârstă de 15 ani, din localitatea Giarmata Mare, a fost dată dispărută. Părinții nu știu nimic de copilul lor.

  BUCUREȘTI, 15 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Alexandra Davidovici ar fi rămas o necunoscută pentru România dacă nu ar fi îngroșat rândurile minorilor dispăruți din România.

  Miercuri, fata a plecat de acasă spre școală. Nu s-a mai întors, iar, de atunci, părinții o caută cu disperare, fiind foarte îngrijorați.

  Aceștia au intrat imediat în alertă și au anunțat poliția.

  Fata are o înălțime de 1,56 metri, aproximativ 52 de kilograme, păr roșcat, ondulat, ochi căprui, pistrui la nivelul nasului și al pomeților.

  La data dispariției, minora purta o geacă de culoare gri, pulover roșu, pantalon lung de culoare albastră, încălțăminte alb cu negru, informează observator.tv

  Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

  Reamintim că, în vara acestui an, România a fost zguduită de cazul de la Caracal. Două minore sunt practic de negăsit, iar familiile lor speră ca fetele să fie în viață, după ce, în prealabil, un localnic a declarat că le-ar fi omorât.

  Tagurile:
  Dispărută, fată


  Știrile Zilei