17:15 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.71
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  7610

  O tânără mamă, de 26 de ani, din județul Buzău, a murit la doar o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Ea s-a intoxicat cu monoxid de carbon alături de fetita ei. Soțul ei a descoperit nenorocirea, urmărind, din străinătate, camerele de supraveghere

  BUCUREŞTI, 17 nov – Sputnik, Doina Crainic. În urma unei intoxicații cu monoxid de carbon de la o sobă, mama de 26 de ani, din localitatea buzoiană Călţuna, a murit, iar fetiţa ei în vârstă de 7 ani a ajuns în stare gravă la spital, fiind salvată în ultima clipă, potrivit România TV.

  Potrivit medicilor, starea copilului s-a ameliorat, iar în prezent se află la Spitalul Judeţean Buzău, fiind supus investigaţiilor de către echipa medicală de gardă.

  Cel cel care a alertat vecinii a fost chiar soţul femeii, aflat la muncă în străinătate, care era îngrijorat că familia sa nu îi răspundea la telefon şi care nu a văzut mişcare pe camerele de supraveghere.

  „Avea o sobă cu șubăr. Ca să se prevină intrarea de aer rece dinspre horn și răcirea camerei se închide șubărul. Numai că Laura, din neatenție, a închis șubărul când încă mai era jar în sobă. Jarul a consumat în timp oxigenul din cameră etanșă și a eliberat monoxidul de carbon. Toată chestia e perfidă, nici nu-ți dai seama, mai ales dacă dormi. Șubărul ăsta e foarte periculos, a mai murit unul la noi la Smeeni cu vreo opt ani înainte”, a declarat un vecin.

  Tematic

  Tragic: a scăpat cu viaţa dintr-un accident, dar a murit la scurt timp în altul - VIDEO
  A murit solistul trupei Compact – cine i-a rămas alături în boală până la sfârşit
  Tragediile Diasporei: a murit de ziua fiicei sale – chiar când voia să-i transmită urări
  Tagurile:
  monoxid de carbon, moartă, Căsătorie, Mama, Tragedie

  Știrile Zilei