02:28 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Alexandra Măceșanu

  Noi dezvăluiri privind dosarul Caracal: „Luiza şi Alexandra nu sunt moarte” - probe

  © Facebook / Alexandra Măceșanu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (206)
  120871

  Mama Luizei Melencu şi avocata familiei au mers vineri la DIICOT, unde procurorii le-au permis să studieze doar şapte din cele 15 volume ale dosarului Caracal. Avocaţii celor două familii au venit şi luni dimineaţă la DIICOT să studieze dosarul. Ce dezvăluie aceştia.

  BUCUREŞTI, 18 nov – Sputnik, Doina Crainic. Noul avocat al familiei Melencu, Carmen Obîrșan, a declarat luni dimineaţă la DIICOT că există nereguli grave în anchetă, acte importante fiind scoase din dosar, şi că nu sunt aproape deloc probe legate de Luiza. În plus, probele prezentate de mass-media nu au fost incluse în dosar.

  „Vineri ni s-a prezentat o maculatură cu acte lipsă, scoase din dosar. (...) Am gasit acte, cele mai recente sunt din 1 august, nici un fel de alt act. Doar cele efectuate de DIICOT Craiova. Sunt puţine probe care se refera la Luiza, printre picături. Ce probe? Că a existat o tânără pe nume Luiza. Nu sunt probe. Îmi aduc aminte că am văzut acel filmuleţ cu Luiza, când trecea pe lângă femeia în roşu. În dosar nu se află acel film”, a declarat avocata Carmen Obîrșan, potrivit România TV

  Vineri mama Luizei Melencu şi noul avocat al familiei au mers din nou la DIICOT, unde procurorii le-au permis să studieze doar şapte din cele 15 volume ale dosarului Caracal. Monica Melencu atrage atenția că declaraţiile lui Gheorghe Dincă şi ale familiei sale, pe care le-a citit în dosar, sunt contradictorii, iar avocata Obîrșan susţine că nu există probe concrete în dosar că fetele sunt moarte.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (206)
  Tagurile:
  Alexandra Măceșanu, Luiza Melencu, Dosar, Caracal


  Știrile Zilei