01:11 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Răzvan Burleanu

  Nucleara zilei: Despărțire oficială la Federația Română de Fotbal!

  © Photo : Facebook / Răzvan Burleanu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  38352

  Se confirmă decizia așteptată după rezultatele slabe ale Naționalei - Federația Română de Fotbal dă un mesaj Oficial.

  BUCUREȘTI, 21 nov - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, pe pagina FRF a fost publicat un text cu titlul ”Mulțumim, Cosmin Contra! Echipa națională va rămâne totdeauna “acasă” pentru tine!”.

  Prin acest text, FRF confirmă despărțirea oficială de antrenorul Naționalei, fost internațional român Cosmin Contra.

  ”Bilanțul lui Cosmin Contra ca selecționer al României înseamnă 13 victorii, 6 egaluri și doar 5 înfrângeri în acest total de 24 de partide, dintre care 18 cu caracter oficial, golaverajul este unul pozitiv, 39 de goluri marcate și 26 primite”, scrie FRF.

  De asemenea, se evidențiază și tinerele talente care au debutat la națională în mandatul lui Cosmin Contra -  20 de jucători, printre care George Pușcaș, Ianis Hagi, Dennis Man, Tudor Băluță, Ionuț Nedelcearu sau Florinel Coman.

  ”Îi mulțumim lui Cosmin Contra pentru toată activitatea sa la conducerea staff-ului tehnic al echipei naționale, precum și pentru modul exemplar în care s-a implicat în colaborarea cu ceilalți selecționeri ai loturilor de juniori și tineret”, scrie FRF.

  FRF recunoaște că energia și determinarea lui Contra au facilitat ”schimbul de generații în care ne aflăm la prima reprezentativă”.

  ”Ne-am fi dorit, cu toții, un parcurs care să ne permită calificarea din preliminarii la Euro 2020. Cu toate acestea, aspectele pozitive incontestabile ale acestei perioade, care vor contribui în mod cert la viitorul echipei naționale, nu trebuie șterse de rezultatul final din teren”.

  În final, FR îi urează mult succes lui Cosmin Contra în cariera de antrenor: ”Echipa națională va rămâne totdeauna “acasă” pentru fostul tricolor și actualul tehnician Cosmin Contra”, transmite Federația Română de Fotbal.

  Tematic

  Euro 2020: Meciul România-Suedia - ultimele calcule, cum ajunge România la campionat
  Rezultatul meciului de fotbal România-Suedia - EURO 2020, Grupa F
  EURO 2020: România-Norvegia, în preliminarii. Unde poate fi urmărit meciul
  Tagurile:
  Fotbal, Răzvan Burleanu


  Știrile Zilei