07:02 09 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.73
  Incendiu la mall. Poză de arhivă

  Incendiu la un mall din Capitală, oamenii au fost evacuați din clădire

  © Sputnik / Alexander Patrin
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  443 0 0

  Mall-ul Sun Plaza a fost evacuat din cauza unui incendiu izbucnit în parcare, dar IGSU a transmis că focul a fost lichidat

  BUCUREȘTI, 24 nov - Sputnik, Marius Holdean. Dan Paul Iamandi, inspector general IGSU, a declarat la Antena 3 că incendiul de la Mall-ul Sun Plaza a fost stins:

  „Pot să vă spun că apelul la 112 a venit la 16.17 minute, iar la 16.26 primul echipaj a ajuns la locul intervenției. Au luat foc două autoturisme. În acest moment, incendiul este lichidat și se face deshumarea în tot mall-ul. Încă nu se cunoaște cauza, urmează să facem cercetări. Nu avem niciun fel de victime, nu a fost nevoie de nicio ingrijire medicala”, a declarat oficialul IGSU.

  Mall-ul Sun Plaza din sectorul 4 al Capitalei a fost evacuat astăzi din cauza unui incendiu care a izbucnit în parcarea subterană. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul. Nu au fost anunțate victime, potrivit reprezentanțior ISU București-Ilfov.

  Focul a pornit de la o maşină şi s-a extins şi la alte autovehicule. Oamenilor li s-a transmis să-şi abandoneze maşinile în parcarea subterană şi să evacueze clădirea.  Știrile Zilei