13:19 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Proiectil

  Nebunie în Capitală! Bombă în casa unei… bunici! Proiectilul are focosul activ!

  © Sputnik /
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  21510

  S-a dispus evacuarea celor câteva zeci de locatari de pe două scări de bloc - iar pompierii ISU au izolat zona. Au intervenit specialiștii Serviciului Pirotehnic IGPR

  BUCUREȘTI, 24 nov - Sputnik, Evan Răutu. Este știrea… bombă a serii, într-o țară care pare a avea din ce în ce mai multe probleme. Probleme speciale chiar.

  La ora 16.00, un apel la 112 anunță un fapt incredibil: un bărbat a găsit în apartamentul bunicii, un obuz! Din primele informații ar fi vorba de un proiectil de 82 mm, cu focos activ!

  La fața locului – o stradă din sectorul 2 al Capitalei - s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 23 Poliție și pompierii ISU.

  S-a dispus evacuarea celor câteva zeci de locatari de pe două scări de bloc - iar pompierii ISU au izolat zona. Au intervenit și specialiștii Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R..

  Poliția Capitalei anunță că polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase ”urmează să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei”.

  Ar putea fi vorba de un proiectil de mortieră, multe modele de acest fel (81-81 mm) fiind produse în România.

  Tagurile:
  Proiectil


  Știrile Zilei