17:07 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Corneliu Vadim Tudor

  Mâine - eveniment major dedicat lui Corneliu Vadim Tudor

  © Photo : Facebook / Corneliu Vadim Tudor
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  17211

  Evenimentul va include anunțarea unor noi proiecte pe care familia Vadim Tudor și Revista România Mare vor să le realizeze.

  BUCUREȘTI, 28 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Mâine seară, la sala Dalles din București, va avea loc o manifestare aniversării a 70 de ani de la nașterea ”Tribunului”. Astăzi, 28 noiembrie 2019, jurnalistul, omul politic, poetul și istoricul Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit 70 de ani.

  Evenimentul este organizat de celebra revistă România Mare, iar printre participanți vor fi personalități care l-au cunoscut și ”care doresc să fie alături de noi, familia Vadim Tudor, precum și cititori ai Revistei România Mare”, a declarat Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a poetului.

  ”Evenimentul va avea ca punct de pornire anunțarea unor noi proiecte pe care noi, familia Vadim Tudor pe de o parte, dar și Revista România Mare, pe de alta, dorim să le implementăm și să le dezvoltăm – precum relansarea versiunii online a Revistei România Mare – dar și înființarea unei fundații”, a transmis Lidia Vadim Tudor într-un Comunicat.

  Un moment special al evenimentului va fi lansarea unei noi ediții a volumului de poezii ,,Elegii pentru suflete nobile”, ultima carte publicată de Corneliu Vadim Tudor, în vara anului 2015.

  În volum a fost inclusă și celebra poezie ”Ultima cafea”, o creație premonitorie a poetului, scrisă cu puțin timp înainte de moarte.

  Lidia Vadim Tudor precizează însă că evenimentul nu este unul politic, ba chiar subliniază că ”prezența în sală a reprezentanților unor partide care doresc să își expună părerile politice nu este acceptată”.

  Menționăm că, de la moartea marelui om de cultură și ultim mare lider al naționalismului românesc, s-a organizat în fiecare an un memorial în onoarea sa – dar în manifestarea din acest an este mai mare amploare.

  Manifestarea începe la ora 18.00, la sala Dalles, iar intrarea se va face pe baza invitației publicată în revista România Mare.

  Tematic

  Comemorare Vadim Tudor: 3 ani de la trecerea în eternitate - imagini și gânduri
  A murit un om frumos, un patriot remarcabil – prieten apropiat al lui Vadim Tudor
  Fiica lui Vadim Tudor, ieșire radicală, pe măsura tatălui ei! Sângele apă nu se face!
  Tagurile:
  Corneliu Vadim Tudor


  Știrile Zilei