16:47 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Luiza Melencu

  “Să îi fie rușine președintelui!” Iohannis, atacat la scenă deschisă în cazul Luizei

  © Facebook / Luiza Melencu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (205)
  35132

  Mama Luizei declară ferm că nu are încredere în datele din dosarul oficial și merge la Cotroceni în speranța că va afla adevărul ”care nu este scris în dosarul procurorilor DIICOT”

  BUCUREȘTI, 29 nov - Sputnik, Evan Răutu. După cum se știe, președintele a invitat familia Melencu la Cotroceni. ”Am solicitat o întâlnire cu familia Luizei Melencu la Palatul Cotroceni - se va întâmpla vineri”, a declarat  Iohannis miercuri, după ședința CSAT.

  De fapt, a reieșit că nu președintele se va întâlni cu familia, ci un consilier prezidențial. Gestul survine după o totală neimplicare a Președintelui în situația gravă relevată de cazurile de la Caracal – dispariții ale unor femei, crime, rețele de prostituție și trafic de persoane, dosare pe această temă uitate.

  În aceste condiții nu e de mirare că avocata familiei Melencu i-a reproșat dur președintelui  că şi-a trimis consilierul în loc să stea de vorbă personal cu familia Luizei.

  ”Nu pot să spun decât… să îi fie rușine!”, a declarat avocata al familiei Melencu, Carmen Obârşanu.

  Pe de altă parte, mama Luizei declară ferm că nu are încredere în datele din dosarul oficial și merge la Cotroceni în speranța că va afla adevărul ”care nu este scris în dosarul procurorilor DIICOT, pe care l-au citit filă cu filă până acum”, transmite Antena 3.

  Azi, mama şi bunicul Luizei Melencu sunt  primiţi de consilierul prezidenţial Andrei Muraru, una dintre figurile specializate în ”anticomunism” – personaj promovat de gruparea liberală de la Iași, condusă mult timp de cuplul Mihai Vlasov – Relu Fenechiu, amândoi condamnați pentru corupție.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (205)

  Tematic

  DIICOT: Gheorghe Dincă a recunoscut că a incinerat-o și pe Luiza Melencu
  MAI, reacție uluitoare după incidentele teribile cu familia Luizei Melencu
  Șocant! De ce nu are familia Melencu încredere în FBI: are legătură cu Deveselu
  Luiza Melencu a fost găsită? Recunoscută de către mamă dintr-un video şi două fotografii
  Tagurile:
  Luiza Melencu, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei