19:05 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Luiza Melencu

  Familia Luizei, după „întâlnirea” cu Iohannis: „Ne-a dus cu vorba, nu ne ajută nimeni”

  © Facebook / Dispăruți din România
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  19140

  Mama și bunicul Luizei - fata din Caracal care este considerată una dintre victimele lui Gheorghe Dincă şi despre care se crede că a fost traficată, împreună cu Alexandra – au fost primiţi la Palatul Cotroceni, însă nu de preşedinte, ci de un consilier al acestuia.

  BUCUREŞTI, 30 nov – Sputnik, Doina Crainic. Familia Luizei este dezamăgită în urma „întâlnirii” cu preşedintele Iohannis, unde au discutat cu unul dintre consilierii președintelui.

  Bunicul Luizei a spus, într-o emisiune la România TV, că nimeni nu a făcut nimic pentru a-i ajuta, iar preşedintele, care „are serviciile la îndemână”, nu a avut timp pentru ei.

  „Vorbe, promisiuni, nimic concet, preşedintele a fost ocupat, nu a avut timp să se ocupe de noi, ne-a pasat unui consilier care nu era de profesie jurist. Eu nu am înţeles nimic, am purtat un dialog cu doamna avocat, a fost la un pas să nu o primească, am zis că plec dacă doamna nu ne reprezintă... Să fii preşedintele ţării, să ai serviciile la îndemână şi să nu ne spui ceva concet, nu se poate!”, a spus dezamăgit Stelian Iordache, bunicul Luizei.

  El a mai spus că nu are încredere în DIICOT, că serviciile secrete nu au făcut nimic pentru familia greu încercată, pentru aflarea adevărului.

  „Serviciile secrete, SRI, ne-au bulverdat, nu avem încedere în DIICOT. Ce au facut concret pentru noi? Nu suntem naivi să credem ce zice Dincă! Minte! Au făcut înţelegeri! Dincă a fost un pion”, a mai spus Stelain Iordache.

  De asemenea, el şi-a exprimat dezamăgirea că s-au schimbat doar nişte oameni şi nişte şefi de Poliţie, însă nimeni nu a făcut nimic concret ca să ajute familia Luizei.

  „Ne-a amăgit, ne-a dus cu vorba. A schimbat nişte oameni, dar tot nimic... Nu ne ajută nimeni. E chiar aşa greu la judeţul ăsta, Olt, să se facă ceva?”, se întreabă retoric bunicul Luizei.

  Tematic

  Șocant! De ce nu are familia Melencu încredere în FBI: are legătură cu Deveselu
  MAI, reacție uluitoare după incidentele teribile cu familia Luizei Melencu
  Luiza Melencu a fost găsită? Recunoscută de către mamă dintr-un video şi două fotografii
  Dezvăluire: fetele din stradă din Italia vorbesc despre Luiza şi Alexandra - unde sunt
  Noi dezvăluiri privind dosarul Caracal: „Luiza şi Alexandra nu sunt moarte” - probe
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Luiza Melencu, Caracal


  Știrile Zilei