03:27 24 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (215)
  43510

  Oasele de la lizieră nu aparțin Luizei Melencu, susține mama acesteia, care a declarat că FBI nu a găsit ADN-ul fiicei sale. Ce se întâmplă.

  BUCUREȘTI, 11 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Apar informații noi în cazul crimelor de la Caracal.

  În probele trimise din oasele din pădure, FBI nu a putut evidenția ADN-ul. Din acest motiv, nu se poate spune dacă acestea aparțin sau nu Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie.

  Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, declarase că oasele din pădure sunt ale Luizei.

  Fragmentele osoase erau mult prea distruse pentru ca în urma expertizelor să se poată ajunge la o concluzie. Raportul experţilor dă şi mai multe speranţe mamei Luizei, care susţine că fiica sa ar fi în viaţă, informează antena3.ro.

  „Aceste fete nu sunt moarte. Aceste fete sunt traficate”, spune Monica Melencu, mama Luizei.

  Femeia este de părere că oasele au fost plantate acolo și că fiica sa trăiește. Ea și-a exprimat speranța că procurorii vor vedea răspunsul FBI, afirmând că ea nu a fost luată în considerare.

  În opinia sa, Gheorghe Dincă ascunde ceva. Monica Melencu a declarat că este o rețea acoperită politic, în care sunt implicate persoane la nivel înalt.

  Suspiciunea sa a venit după ce adjunctul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Georgiana Hosu, a declarat că fetele sunt moarte., deși Gheorghe Dincă nu declarase acest lucru.

  ”Întrebarea mea este cine a anunțat-o că fetele sunt moarte. A venit răspunsul de la FBI și noi știam că e negativ acest răspuns. Luiza trăiește, dacă nu era Alexandra să pună mâna pe telefon noi nu știam nimic. Rușine procurorilor care ne-au umilit. Am să lupt cât am să pot”, a declarat Monica Melencu.

  Precizăm că Gheorghe Dincă este închis din luna iulie și a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, de 15 ani, pe 25 iulie și, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

  Acesta a declarant că a ucis-o și pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

  În scurt timp, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiceanu, vecinul și complicele său la violul Luizei, vor fi puși față în față.

  Procurorii doresc să afle dacă ei mint sau spun adevărul în cazul morții Luizei Melencu.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (215)

  Tematic

  DIICOT: Gheorghe Dincă a recunoscut că a incinerat-o și pe Luiza Melencu
  MAI, reacție uluitoare după incidentele teribile cu familia Luizei Melencu
  Șocant! De ce nu are familia Melencu încredere în FBI: are legătură cu Deveselu
  Luiza Melencu a fost găsită? Recunoscută de către mamă dintr-un video şi două fotografii
  Tagurile:
  Caracal, ADN, Luiza Melencu


  Știrile Zilei