09:21 23 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.66
 • RUB0.28
 • RON4.10
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  67 0 0

  Meteorologii anunță că, în zilele următoare, vom avea parte de temperaturi mult mai ridicate decât ar fi trebuit să fie la jumătatea lunii decembrie.

  BUCUREȘTI, 13 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Mâine, cerul va fi înnorat în majoritatea zonelor și va ploua local în vest și nord-vest și pe spații restrânse în restul teritoriului. La munte, în special în Carpații Occidentali, se vor semnala și precipitații mixte.

  Unele intensificări ale vântului vor fi în zona montană înaltă și în sudul Banatului.

  În schimb, seara şi noaptea înnorările vor fi mai persistente şi ploile mai frecvente în Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei, Maramureş şi estul Transilvaniei restul ţării, va mai ploua izolat, iar spre dimineaţă, cerul va deveni variabil: în Carpaţii Orientali şi la altitudini mari în Meridionali vor fi precipitaţii sub formă de lapoviță şi ninsoare, izolat vor fi condiţii de polei.

  Pe creste, vântul va avea intensificări, temporar viscolind sau spulberând zăpada, informează antena3.ro.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, iar cele minime în general între 1 şi 9 grade.

  Local, se va semnala ceaţă - în prima parte a zilei în special în Moldova şi Transilvania, iar noaptea, cu precădere, în vest şi sud-vest.

  Duminică, 15 decembrie 2019, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. La orele amiezii, vremea va fi chiar deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în primele ore ale zilei în zona Carpaților Orientali.

  La începutul zilei se va semnala ceață, în special la începutul zilei, în special în vest și nord-vest, ar noaptea, în special în zonele joase din sud, centru și est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, unde, temporar, va spulbera zăpada.

  Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 şi 13 grade, iar cele minime între -4 şi 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -9 grade.

  Și luni, vremea va fi în general frumoasă, iar procesul de încălzire a vremii va continua, urmând să se înregistreze temperaturi cu mult mai ridicate decât cele normale perioadei.

  Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

  Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 şi 16 grade, iar cele minime, între -6 grade în depresiunile intramontane şi 8...9 grade în Dealurile de Vest. 

  Tagurile:
  Iarna, week-end, Vremea


  Știrile Zilei