11:48 05 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  26720

  Mai multe fete, unele cu handicap, de la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi din Timiş, au fost obligate să se prostitueze. Ce au descoperit poliţiştii.

  BUCUREŞTI, 17 dec – Sputnik, Doina Crainic. În urma unor percheziţii în Timiş, inclusiv la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi din Recaş, poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate au descoperit că mai multe fete, unele cu handicap, au fost obligate să se prostitueze.

  Potrivit anchetatorilor, o fată din Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi Recaş a sunat,în vară, la numărul de urgenţe 112 susţinând că a fost violată. În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că fata a minţit, însă şi-au dat seama că au de-a face cu o grupare care folosea fetele din acest Centru, trimiţându-le să se prostitueze, potrivit România TV.

  Poliţiştii au descoperit că o fată internată la Centru a convins patru colege de-ale ei să se prostitueze. Ele erau duse pe câmp, în locuinţele clienţilor sau chiar în parc. Proxeneţii, trei femei şi un bărbat, încasau banii, iar fetele primeau cosmetice şi ţigări.

  În acest caz un bărbat şi trei femei urmează să fie audiaţi la sediul DIICOT din Timişoara, fiind cercetaţi pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de minori.  Știrile Zilei