19:22 11 Mai 2021
În direct
 • EUR21.51
 • USD17.82
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  54062

  ”Vine la București și omoară jurnaliștii pe stradă! Operatorul România TV are capul spart! Operatorul Antena 3 a fost lovit, pentru că în țara asta nu mai există libertate de exprimare”.

  BUCUREȘTI, 17 dec - Sputnik, Evan Răutu. ”Este o zi rușinoasă pentru statul român! După ce două fete au fost omorâte de acest clan de criminali, aceștia sunt lăsați pe drumuri să atace jurnaliștii! Să vadă o țară întreagă ce face clanul Dincă!”

  Este declarația făcută de jurnalistul Eugen Chelemen, redactor-șef al postului România TV – și se referă la un incident uluitor: fiul lui Gheorghe Dincă, principalul suspect din cazul (fetelor dispărute din) Caracal, a lovit puternic cu pumnii jurnaliștii după ce a ieşit din sediul CNA. Ulterior, agresorul a plecat de la fața locului. La ora actuală poliția îl caută.

  Incidentul a avut loc în fața sediului CNA, unde fiul şi fiica lui Gheorghe Dincă au fost, pentru a reclama modul în care au fost prezentate informaţii despre ei în dosarul în care tatăl lor e cap de afiș.

  În momentul în care jurnaliștii au încercat să obțină declarații, fiul lui Gheorghe Dincă a avut o ieșire violentă, lovind cu pumnii. A fost nevoie de intervenția unei ambulanțe SMURD.

  ”Vine la București și omoară jurnaliștii pe stradă!”, a exclamat Chelemen, care a precizat că ”în acest moment, operatorul România TV are capul spart iar operatorul Antena 3 a fost lovit”.

  În țara asta nu mai există libertate de exprimare, spune revoltat redactorul șef al RTV, ”în țara asta trebuie să facem legile precum comandă toți demenții, printre care și Dincă”.

  În acest moment, Antena 3 depune plângere penală contra fiului lui Gheorghe Dincă, iar același lucru îl are în vedere și RTV.

  ”Rog instituțiile statului să se autosesizeze și să facă dreptate -  este un pericol public acest individ, acest pui de criminal, despre care există mai multe acuzații extrem de grave - și va trebui anchetat și trebuie să plătească!”,  spune șeful RTV.
  Tagurile:
  Statul Român, Caracal

  Știrile Zilei