10:57 17 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.17
 • USD17.68
 • RUB0.28
 • RON4.02
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (304)
  9744 0 0

  Meteorologii anunţă o răcire intensă a vremii în următoarele zile în mare parte a ţării. Care sunt zonele unde se vor înregistra cele mai scăzute valori termice.

  BUCUREŞTI, 7 ian – Sputnik, Doina Crainic. Marţi, vremea va fi rece pentru această dată, geroasă dimineața și noaptea în centrul țării, la deal și la munte, local în nord-est și izolat în rest, potrivit România TV. Cerul va fi variabil în Dobrogea și mai mult senin în celelalte regiuni.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în sud-estul teritoriului, iar cele mai mari viteze se vor atinge ziua, pe litoral, unde vor fi rafale de până la 55...60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime între -14 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a -19 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

  Miercuri, vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineața și noaptea când va fi ger în centrul țării, la deal, la munte, local în nord și în nord-est și izolat în restul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -17 grade. Izolat dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceață asociată cu chiciură.

  Joi, valorile termice vor fi în creștere ușoară în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord-est, unde noaptea izolat va ploua slab și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și 0 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei și cele mai ridicate pe litoral.

  Vineri, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, centrul și estul țării, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 3 grade.

  Тема:
  Prognoza meteo (304)

  Tematic

  Avertizare meteo de vreme severă: Cod galben de viscol – zonele afectate
  Prognoza meteo pentru weekend: schimbare a vremii, iarna îşi intră în drepturi
  Avertizare meteo: schimbare radicală a vremii – cod galben de vreme severă până luni
  Tagurile:
  prognoza, vremea, Meteo


  Știrile Zilei