21:55 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  434540

  Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală și, în același timp, la ora actuală, a fost deschis un dosar penal pentru a se cerceta împrejurările în care a murit

  BUCUREȘTI, 13 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Decesul uneia dintre cele mai cunoscute realizatoare TV din România a aruncat în aer opinia publică – mai ales că întreg contextul este bizar. Vedeta TV a zăcut moartă în casă de mai multe zile, posibil chiar de trei săptămâni – și a fost descoperită doar pentru că o vecină a alertat poliția.

  Polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv și au constatat că trupul ei nu prezintă urme vizibile de violență. Tot în incintă au fost descoperite și trupurile a doi câini morți, probabil de sete și foame. Alți trei câini erau în viață.

  Ce ar fi putut duce la decesul vedetei? Agenția DC News, condusă de medicul Val Vâlcu, face o analiză incluzând, pe baza datelor de până acum, mai multe ipoteze.

  Eliminând moartea printr-o acțiune violentă, sursa citată consideră că vedeta ”este posibil să fi murit fie din cauza unui infarct, accident vascular cerebral, intoxicație cu gaz etc, pastile luate greșit sau sinucidere”.

  ”Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală – când vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

  Desigur, urmează să fie efectuată expertiza medico-legală și, în același timp, la ora actuală, a fost deschis un dosar penal pentru a se cerceta împrejurările în care a murit regretata Cristina Țopescu.  Știrile Zilei